Isabella går vidare efter skilsmässan: "Hittat ny kärlek"

Livet har varit en berg-och-dalbana för Isabella "Blondinbella" Löwengrip de sista månaderna. Hon har gått igenom en skilsmässa som tillfört många förändringar i hennes liv, men nu börjar det ordna upp sig för henne. På bloggen berättar hon att hon funnit en ny kärlek – till sin egen vardag.

Tidigare i år gick superentreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, igenom en skilsmässa med sin partner sen några år tillbaka Odd Spångberg, 28. Paret lever nu separata liv och barnen bor hos dem varannan vecka. Känslorna kring separationen och att ha barnen på deltid är ingenting Isabella spar på för hennes läsare. Nu har hon ännu en gång öppnat upp sig på bloggen.

“Att skiljas är en sorg men jag har hittat en ny kärlek till min egna vardag. Självklart finns barnen alltid med mig. Men jag har accepterat varannan vecka och målet är att göra varje vecka så bra som det går – även mina egna”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip bekräftar uppbrottet: ”Vi ska skiljas”

Tidigare har Isabella fått kritik från sina bloggläsare då de tycker att hon tar alldeles för lätt på skilsmässan. Att hon fortsätter som om ingenting har hänt. Men nu berättar hon sanningen om sina känslor.

“Jag vet att några av er tycker att jag är alldeles för glad efter skilsmässan snabbt går vidare men det finns liksom inget alternativ. Ni som har gått igenom en separation där det finns barn vet att det är bland det värsta man kan göra. Det är bokstavligen som att gå igenom eld.”

Hemligheten bakom hur hon tar sig igenom den tuffa tiden har hon med sig från sin barndom.

“En styrka jag har är att ta ett djupt andetag, borsta av mig det jobbiga och gå vidare. Det var en överlevnadsinstinkt som etsade sig fast under min barndom och har gjort mig stark. Det är få saker som får mig ur balans idag. Skilsmässan skakade om min vardag totalt men min rationella sida klev snabbt in och styrde upp allt.”, skriver hon på bloggen.

Det verkar som att bloggdrottningen har funnit ett sätt som fungerar för henne och att detta är hennes väg för att komma tillbaka på benen igen.

“Just nu håller jag på att utforska vad min själ mår bra av och göra mer av det. Den här tiden är så viktig för mig. På mina barnfria veckor passar jag på att njuta av att just hitta mig själv igen. Alternativet att deppa och sakna så att jag blir ledsen gör mig inget gott”, skriver hon och fortsätter:

“Vinkylen är fylld med sådant jag gillar, det ligger en hög med böcker som väntar på att få bli utlästa, helgmornarna är lyxiga. Jag sover ut och tar dagen som den kommer.”

Heja dig Isabella!

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip om kärleken: ”Måste erkänna…”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!