LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Isabel Adrian talar ut om uppbrottet: ”Trötta på varandra”

27 okt, 2023 
Isabel Adrian
Isabel Adrian var tidigare en del av en duo bestående av henne och Rebecca Stella men plötsligt tog allt slut.
Tio år senare väljer nu de tidigare vännerna att tala ut om vad som hände.
– När man då ska mötas på mitten, det gick inte, säger Isabel i podcasten Nu börjar livet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjadBrand logo
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

Isabel Adrian, 46, har varit ett välkänt ansikte sedan många år tillbaka. Hennes tv-debut kom i Expedition Robinson. Några år senare fick vi följa henne som en av fruarna i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Tillsammans med bland andra Maria Montazami, Gunilla Persson och Åsa Vesterlund medverkade Isabel i serien.

Sedan dess har vi sett henne i rutan i program som bland annat Let's dance och Kompani Svan.

När det gäller privatlivet är Isabel sedan 2013 gift med Swedish House Mafia-medlemmen Steve Angello, 40.

Isabel Adrian talar ut om uppbrottet – därför bröt hon och och Rebecca Stella upp helt

För tio år sedan hade Isabel en podcast tillsammans med Rebecca Stella, 38, och duon var minst sagt populär. Men plötsligt tog podd-tiden slut och duon bröt upp helt. I ett nytt avsnitt av Rebeccas podcast Nu börjar livet, talar nu de tidigare vännerna ut, 10 år efter att de avslutade sin podd.

Annons

Det visar sig att konflikten mellan Rebecca och Isabel byggdes upp av många olika anledningar.

– För det första, det var lite så bitterljuvt mellan oss, vi var lite trötta, det blev lite gnabbigt liksom, säger Rebecca i podden och fortsätter:

– Jag tror att vi var lite trötta på varandra. Jag kommer ihåg att jag tyckte du kryddade så jävla mycket i podden ganska ofta. Du vet, det var nästan lite lögner.

Isabel Adrians ord om varför det blev som det blev

Isabel är inte säker på att hon håller med Rebecca däremot visar sig de båda ha samma syn på vad som hände. Det var nämligen många olika bitar som spelade in och ledde till att de gled ifrån varandra.

– Det var lite forcerat i slutet. Jag försökte nog bara hålla ihop allting för jag ville att vi skulle podda. Hade jag fått välja hade jag velat att vi bodde i samma land, att jag inte jobbade hela dagarna, inte hade småbarn som slet och drog i mig. Det var så mycket så jag borde sagt ifrån. Jag kände att jag gjorde allt för alla, jag ville ju göra allting, jag ville podda, ville filma, ville vara bästa mamma och bästa kompisen men det gick inte. Men jag kände aldrig att jag blev arg och sur på dig, säger Isabel.

Duon kommer sedan fram till att de var på helt olika plan i livet och Rebecca ber därefter om ursäkt för att hon klippte Isabel ur sitt liv på det sätt hon gjorde.

– Du hade mycket, det hände mycket i ditt liv och i mitt liv också. När man då ska mötas på mitten, det gick inte. Det gick bara inte, säger Isabel.

FOTO: TV4

Annons