Isabel Adrian om nya livet i Sverige med Steve Angello

Isabel Adrian om nya livet i Sverige med Steve Angello

Isabel Adrian och Steve Angello lämnade för USA för Sverige för drygt två år sedan.
I morgonens sändning av Malou efter tio berättar hon om det nya livet.
– Vi inser nu att vi inte har ett så normalt liv som vi trott att vi har, säger hon.
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas
Slå på ljud

Isabel Adrian, 42, blev ett känt ansikte bland svenska folket efter sin medverkan i Robinson 2004. Därefter har tittarna kunnat följa hennes liv ihop med den världskända DJ:n Steve Angello, 37, och deras två barn Monday-Lily, 9, och Winter-Rose, 7, i flera säsonger av TV3:s populära Svenska Hollywoodfruar.

Det var 2006 som Isabel Adrian och Steve Angello träffades för första gången, och 2013 gifte de sig.

Under tisdagsmorgonen gästade Isabel Adrian Malou von Sivers i Malou efter tio. I programmet pratar hon bland annat om hennes och Steves relation.

– Den är väldigt familjär, skulle jag vilja säga. Väldigt rolig. Vi har alltid något att prata och skratta om, säger Isabel Adrian.

Malou von Sivers frågar om det var kärlek vid första ögonkastet mellan Isabel och Steve, och svaret är om möjligt både självklart och inte lika självklart.

–Inte riktigt, lite kanske. Men jag var tillsammans med en annan person. Det tog lite tid innan jag tillät mig, säger hon och förklarar vidare att det nog från Steves håll var kärlek direkt.

Nya livet med Steve Angello i Sverige

Sedan en tid tillbaka flyttade familjen från Los Angeles i USA till Sverige, och Isabel anser att det deras liv hemma i Sverige ser annorlunda ut jämfört med i USA – det på grund av att svenskarna är nyfikna, de tittar och de undrar.

– Vi inser nu att vi inte har ett så normalt liv som vi trott att vi har, förklarar hon.

Hon har tidigare berättat sina tankar kring folks intresse för henne och Steve som par.

– Folk är väldigt intresserade av våra liv, och det kan man väl förstå. Vi är inte så öppna med vad vi gör, vi vill vara privata, sa hon i Svenska Hollywoodfruar – i fokus.

Som många i andra äktenskap går Isabel och Steve igenom kriser, något Isabel Adrian berättade i Svenska Hollywoodfruar – i fokus.

– Ja, herregud, säger Isabel och fortsätter:

– Det är klart att vi har haft kriser. Vi har aldrig bråkat speciellt mycket, men kris genom att tycka ”nej fan, nu räcker det. Vart är ni någonstans? Nu går allting för fort”.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!