LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas oro för Irma Lehtosalo – efter nya hälsobeskedet: ”Usch!”

01 feb, 2024 
Linn Seipel
irma lethosalo
Irma Lethosalo har snabbt blivit en av Sveriges största på plattformen Instagram – där hon delar med sig av allt möjligt från sin vardag.
Nu talar hon ut om besvärliga hälsotillståndet som vägrar gå över.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams hyllning till Irma LehtosaloBrand logo
Sofia Wistams hyllning till Irma Lehtosalo

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 49, har synts i rampljuset länge, men det är bara några år sedan som hans mamma Irma Lehtosalo, 68, tog hela svenska folket med storm. Det var i realityserien Marko & Irma som hennes ofiltrerade personlighet snabb vann mångas hjärtan – till den grad att TV4 beslutade sig för att det skulle bli en säsong två.

På kort tid har Irma på ålderns höst kommit att bli en av Sveriges största influencers med sina 327 tusen följare på Instagram. Hon har till och med slagit sonen, som har 282 tusen följare i skrivande stund.

Irma Lethosalos envisa hälsobesvär – följarnas starka stöd

Via Instagram-kontot @irmalethosalo uppdateras fansen med allt möjligt från Irmas vardag, och nu senast lade hon upp ett inlägg där hon beklagade sig över hälsan. Hon har nämligen råkat ut för en envis nackspärr, och på bilden ser man henne med en vetekudde runt nacken.

Annons

”Inte roligt har nackspärr en vecka jätte jobbigt”, skriver hon följt av en emoji med frustrerat uttryck.

I kommentarsfältet väller det in kryahälsningar och röda hjärt-emojis från Irmas trogna följarskara. Många verkar känna igen sig i det besvärliga tillståndet.

”Stackare… Jag har själv nackproblem och varit till sjukgymnasten imorse…”, skriver en följare.

”Styrka till dig”, skriver en annan.

”Aj aj hoppas du blir bra snart”, hälsar en tredje.

”Usch inte roligt alls jag vet krya kramar”, skriver en fjärde följt av en gråtande emoji.

Irma Lethosalos ångestproblematik – skammen inför sina barn

Det var inte länge sedan vi hörde Irma öppna upp sig om ett annat huvudbry, nämligen sina tidigare missbruksproblem, detta som gäst i programmet Renées brygga.

Annons

– När flyttade till Ingarö 2010 pratade jag och Marko om mitt alkoholproblem. Då tänkte jag: ”Nej, det går inte bra om jag börjar supa där, när han varit jätteorolig, om jag fortsätter med samma skit”. Jag tänkte att jag fick sluta. När jag slutade tänkte jag: ”Herregud, vad har jag gjort med mina barn?”. Det sitter hårt… att jag gjorde samma skit mot dem som min mamma och pappa gjorde mot mig, berättade hon bland annat i programmet.

Hänt har sökt Irma Lethosalo för en kommentar.

FOTO: TV4/Instagram

Annons