Därför trivs inte Irma Lehtosalo i det nya huset – berättar om saknaden

10 jun, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png.jpg?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Irma Lehtosalo har flyttat in i sitt nya hus
Under våren fick vi följa Irma Lehtosalos nya husbygge i tv-programmet Marko & Irma.
Nu står huset äntligen klart och Irma har fått flytta in.
Men det finns några saker som hon vill fixa innan hon kommer trivas där helt och hållet. Hon berättar även hur mycket hon saknar sitt gamla hus.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalos om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”
Irma Lehtosalos om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”

Det var i januari tidigare i år som succé tv-serien Marko & Irma hade premiär. I serien fick tittarna bekanta sig med Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 48, och hans mamma Irma Lehtosalo, 67. Irma blev minst sagt känd över en natt och är numera en av Sveriges mest folkkära kändisar.

I tv-programmet får vi följa när Marko och Irma river Irmas hus som drabbats av extremt mycket svartmögel och vi får även se vägen till det nya huset. Och äntligen är det L-formade huset med stora glaspartier från golv till tak klart och Irma har fått flytta in.

Irma Lehtosalo om saknaden efter det gamla huset

Dock finns det en del saker som Irma vill förändra innan hon kan bo in sig och trivas ordentligt i den nya lyan.

Annons

– Jag vill byta ut mattan och jag vill ha mera färg. Jag älskar färg. Jag har inte heller hunnit ställa upp alla mina gamla saker, och jag måste sätta upp gardinstänger nu. Men det kan inte Marko hjälpa mig med. Nej, helvetti! Han har för dåligt tålamod, säger Irma i en intervju med Aftonbladet.

Irma kan även inte låta bli att prata om hennes gamla röda hus och hur mycket hon saknar det.

– Jag saknar det jättemycket, men det var så mycket mögel, det fanns överallt. Annars var det mysigt, jag hade bott där i 12 år och alla saker fanns så nära. Det var plottrigt och det gillade jag, säger hon.

FOTO: Malin Löfkvist/Aftonbladet

Annons