Därför trivs inte Irma Lehtosalo i villan – efter dyra renoveringen

21 mar, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Irma Lehtosalo och Marko
På TV4 har vi fått följa Irma Lehtosalos husbygge.
Men nu berättar tv-profilen att hon inte trivs till 100 procent i den nya villan.
– Jag kan också sakna det lilla huset, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”
Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”

Irma Lehtosalo, 67, har blivit folkkär sedan TV4 började sända hennes och sonen Marko ”Markoolio” Lehtosalos, 48, serie Marko och Irma. I programmet fick vi följa deras omfattande husbygge på Irmas tomt, som är belägen utanför Stockholm, på Ingarö.

Tvingades att riva Irma Lehtosalos hus

Förutom renoveringen har vi också fått följa mamman och sonens relation under husbygget. I programmet har Irma slängt sig med de redan klassiska uttrycken ”bävlingen”, som alltså är en kombination mellan bäver och grävling, och hur hon trivs att vara ”sammans med sina sära och nära”. Irma Lehtosalo har vunnit hela svenska folkets hjärtan med sin positiva inställning till livet och hennes charmiga uttryck!

Markoolio köpte huset till sina mamma för 12 år sedan. Efter några år upptäcktes det dock att huset var fullt av mögel och de tvingades till att riva fastigheten. Istället byggdes det upp en ny ljusgrå villa som Irma numera bor i.

Annons

Därför trivs inte Irma Lehtosalo i sitt hus

Nu berättar Irma om någonting hon inte gillar med det nya huset. I en intervju med Amelia berättar Irma Lehtosalo om varför hon inte trivs i den nya villan efter renoveringen, trots den nya touchen.

– Det är så stort, de första dagarna satt jag bara här i soffan och tänkte att det här är inte sant. Ska jag ha det så här fint? Även om jag också kan sakna det lilla huset, för när barnbarnen kom över var vi alltid nära varandra.

Irma berättar vidare att hon har ett knep att ta till för att inte göra huset så kalt.

– Jag ska skaffa spik och spika upp grejer på väggarna, så att det känns mer som mitt hem, säger Irma.

Vi får hoppas att vi får ta del av mer av mamman och sonens relation i framtiden och att Irma ska trivas bättre i sitt nya hem för hon fått upp något fint på väggarna!

FOTO: TV4

Annons