ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Irma Helins kärlekshyllning till maken Mika Zibanejad på 30-årsdagen

19 apr, 2023 
Daniel Sörensen
Irma Helins kärlekshyllning till maken Mika Zibanejad på 30-årsdagen
En av Sveriges största idrottsstjärnor har fyllt 30 år!
Nu kärlekshyllas hockeyspelaren Mika Zibanejad av sin fru, den kända tv-experten, Irma Helin Zibanejad.
Det finns ingen jag hellre går igenom livet med”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blev Bianca Salming uppraggad av pojkvännenBrand logo
Så blev Bianca Salming uppraggad av pojkvännen

2012 avgjorde han JVM-finalen mot Ryssland och vann därmed guld med Juniorkronorna.

Sedan dess har Mika Zibanejad, 30, spelat för Djurgården i SHL samt Ottawa Senators och New York Rangers i NHL, gjort över 600 poäng i världens bästa liga samt vunnit VM-guld med Tre Kronor. Han är numera ansedd att vara en av Sveriges bästa hockeyspelare.

Under tisdagen fyllde Zibanejad jämnt. Den nyblivna 30-åringen vann under kvällen det första Slaget om Hudson med sitt Rangers mot New Jersey Devils i den första slutspelsomgången.

Mika Zibanejad är en av landets stora stjärnor.
Mika Zibanejad är en av landets stora stjärnor.

– Snällt av killarna att göra många mål och se till att vi vinner. Vi får fira sen, när vi är klara med allting här, säger han till Expressen efter 5-1-segern.

Annons

Mika Zibanejad: ”Vi får fira lite i morgon – men lugnt”

Han ska fira ihop med sin fru, den före detta fotbollsspelaren och numera tv-experten på Discovery, Irma Helin Zibanejad, 28. Paret har känt varandra sedan de var tonåringar.

– Irma kom tillbaka i går, så jag hinner se henne i morgon och en av mina kompisar är här också. Vi får fira lite i morgon – men lugnt – och se till att vi är redo för torsdag, säger Mika Zibanejad.

Irma Helin Zibanejad och Mika Zibanejad gifte sig förra sommaren. Snart blir de även föräldrar.
Irma Helin Zibanejad och Mika Zibanejad gifte sig förra sommaren. Snart blir de även föräldrar.

Paret väntar sitt första barn. I slutet av februari levererade Irma och Mika glädjebeskedet. I samband med födelsedagen publicerade gravida Irma en fin kärlekshyllning till den blivande pappan.

Annons
Herr och fru Zibanejad.
Herr och fru Zibanejad.

Grattis på födelsedagen min Mika! Det finns ingen jag hellre går igenom livet med. Du har det största av hjärtan. Tack för att det fortfarande pirrar i min mage trots att det var fjorton år sen det pirrade för första gången. Det är helt underbart att få vara kär i dig. Det är svårt att lova saker i livet, men jag lovar att jag kommer älska dig resten av det”, skriver Irma Helin Zibanejad på Instagram.

I min värld finns det inte en bättre människa än du. Du förtjänar allt det bästa, och för oss, har det bästa ju inte hänt än. Grattis på trettioårsdagen min eviga kärlek. Du är min bästa vän och min största stolthet! Älskar dig!”, fortsätter hon.

Irma Helin Zibanejads Instagram Story i sin helhet.
Irma Helin Zibanejads Instagram Story i sin helhet.

FOTO: Instagram

Annons