LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Irina Shayks och Bradley Coopers kyss är dagens kärleksgodis

21 maj, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Från fotbolls- till Hollywoodstjärna. Supermodellen Irina Shayk har fallit för Bradley Cooper – och vem kan klandra henne?
Annons

Livet som singel blev inte långvarigt för Irina Shayk, 29, som bröt med fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo, 30, efter fem år tillsammans i början av året. Sedan några veckor tillsammans dejtar hon nämligen Hollywoodskådisen Bradley Cooper, 40.

Paret gjorde sin första mer offentliga debut tillsammans på Rihannas, 27, efterfest till Met-galan i början av maj – och har även setts kyssas, till exempel som den här pangbilden från London:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Bradley Cooper och Irina Shayk sätter hjärtan i brand i London. Foto: Bulls

Under en romantisk dejt i New York imponerade “American Sniper”-skådisen på ett ögonvittne med sitt gentlemannamanér. Paret höll enligt källan händer och kunde inte sluta skratta i varandras sällskap.

– De såg ut som ett par som är väldigt lyckliga tillsammans, säger källan till Mirror.

Foto: Stella
Bradley Cooper och Irina Shayk myser på promenad. Foto: Stella Picture

Bradley var senast tillsammans med den brittiska modellen Suki Waterhouse, 23. Paret som var tillsammans i två år bröt i mars efter rykten om att han skulle ha varit på dejt med sångerskan Taylor Swift, 25. Enligt uppgift skulle det ha varit hon som kontaktade honom för en dejt något han bestämt förnekat i ett amerikanskt radioprogram.

– Det är totalt skitsnack. Jag har inte fått ett samtal, ingenting, sa han.

Nu verkar han i alla fall vara lycklig med Irina – och det är väl den där kyssen ett bra bevis på.

Andra gillar även:

Annons