TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Internethataren Prince lämnar nätet för gott

27 nov, 2014 
AvLotta Gray
Han är ingen prins av nätet direkt – nu lämnar Prince internet för gott.
Annons

Den lille, store artisten Prince, 46, verkar ha gått upp i rök från allt vad sociala medier och internet heter. Han har dock aldrig varit en flitig användare av rang och deklarerade mycket märkligt redan 2010 att han inte trodde på world wide web:

– Internet är helt över, sa han då.

Artisten har försökt stämma både Ebay, Youtube och liknade sajter för att distribuera hans musik och det verkar nu som han har avslutat både sitt Twitter och Facebook-konto, bara ett år efter att han öppnade det.

Foto: All over Press
Foto: All over Press

Trots att hans talespersoner vägrar att uttala sig verkar stjärnan digitala spår fortsätta gå upp i rök. Allt hans material på Soundcloud, Youtube och Instagram är borta.

I början av oktober fick Prince närmare 4000 frågor från sina fans på Facebook men valde att endast svara på ett fåtal. De som hade med ljudfrekvensen att göra. Hans senaste album ” Plectrumelectrum and Art Official Age” släpptes tidigare i år. Det är oklart hur ikonen nu ska promota den.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons