TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Stjärnan dog i krasch – karriären tog hennes liv

03 aug, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
På Instagram delade Olga Pronina med sig av klipp där hon utförde olika trick på motorcykel till sina 200 000 följare. Men ett trick gick fel – hon tappade kontrollen över motorcykeln, kraschade och avled senare av skadorna.
Annons

Den ryska Instagramstjärnan Olga Pronina blev 40 år gammal. Till vardags arbetade hon som frisör och var som vem som helst. Men efter jobbet tog hon fram sin motorcykel och gav sig ut på vägarna.

Under en åktur i Vladivostok i sydöstra Ryssland i måndags tappade Olga kontrollen över sin motorcykel och kraschade in i ett stängsel. Motorcykeln gick i två delar och skadorna var så allvarliga att hon inte överlevde.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det senaste klippet kom ut i fredags där hon åker allt annat än säkert på sin hoj. Olga byggde en karriär på det sociala mediet som gick ut på att hon spelade in klipp där hon gjorde olika stunt på motorcykeln i hög hastighet.

Några heltäckande kläder eller skydd syntes sällan till på hennes klipp, något som skapade en spänning hos hennes följare.

Foto: IBL

Annons