Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Inspireras av stjärnorna – här höstens snyggaste sweatshirts

24 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Inspireras av stjärnorna – här höstens snyggaste sweatshirts
LÄS OCKSÅ: Bär crop top som stjärnorna i höst
Annons

I höst inspireras vi av stjärnorna i Hollywood och märker att sweatshirts lever kvar även denna säsong. Om vi spanar på stjärnor som Gigi Hadid, Winnie Harlow och Jasmine Sanders ser man att de stora, mysiga tröjorna hänger med likväl till fest som till vardags. Att glida runt i myskläder hela tiden är ju en dröm, därför har vi på redaktionen listat våra favoriter.

Den här svarta hoodien går att rocka till i princip alla plagg. Den är supersnygg till en lackkjol, ett par slitna jeans eller över en härlig klänning. Om du vill vara mysig på stan i höst så hittar du den HÄR (reklamlänk)

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Här är höstens snyggaste sweatshirts

Att kombinera ett snyggt plagg med ett härligt budskap är ju en favorit här på redaktionen. Därför är den här tröjan fantastisk och tro det eller ej, men ALLA behöver minst en vit tröja i garderoben. Du hittar denna grymma tröja HÄR (reklamlänk)

Annons
Här är höstens snyggaste sweatshirts

Och här har vi favoritfärgen röd igen på en sweatshirt-klänning. Förstår ni kombinationen av rött och en mysig klänning? Detta går faktiskt inte att toppa, du hittar klänningen HÄR (reklamlänk)

Här är höstens snyggaste sweatshirts

FOTO: Ibl, Stella pictures

Annons