Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Inspireras av Meghan Markles stil – 7 trendsäkra tips

25 aug, 2018 
AvMinna Wallén-Widung
Inspireras av Meghan Markle! Den blivande kungligheten är alltid lika stilsäker, samtidigt som hon inte räds varken färg eller avslappnade sandaler som omväxling mot högklackade pumps. Här är sju tips på hur du kan sno stilen av prins Harrys blivande fru – utan att ruinera dig.
Annons

Tidigare i vår listade tidskriften Time Meghan Markle som en av världens hundra mest inflytande människor. Förutom att hon under många år har engagerat sig för kvinnors rättigheter och andra rättighetsfrågor, är Meghan Markle också en riktig stilikon.

Meghan Markle. Bild: IBL Bildbyrå

Under flera år har hon trendsäkert inspirerat många kvinnor, och sedan förlovningen mellan henne och prins Harry offentliggjordes har världens ögon vänts mot henne allt mer. Även om hennes stil har blivit något mer konservativ sedan hon tog steget in i den kungliga familjen, har Meghan Markle behållit sin trendsäkerhet och stilkänsla.

Här är sju tips för dig som vill inspireras av Meghan Markles stil. Det bästa av allt? Du kan köpa plaggen och accessoarerna direkt i vår shop (reklamlänk)!

Annons

Inspirerat av Meghan – 7 stilknep du kan kopiera redan i dag

1. Färgglad sjal

Meghan Markle är inte rädd för att klä sig i färgglada plagg. I vår shop hittar du den här härliga sjalen i blåa toner och ett somrigt mönster av blommande hortensior. Sjalen passar lika bra till vardagsjeansen som till festklänningen och är tillverkad i polyestertwill, ett material som känns skönt mot huden och inte blir för varmt.

2. T-shirt med ett budskap

Meghan Markle kämpar för kvinnors rättigheter och kämpar för jämställdhet. På sitt första möte med The Royal Foundation Forum, där hon deltog tillsammans med prins Harry, prins William och Kate Middleton, tog hon tydligt ställning för #metoo-kampanjen.

Annons

Med den här stilrena men slagkraftiga t-shirten kan du också visa ditt ställningstagande.

3. Eleganta örhängen

För att smälta in i de kungliga sammanhangen, har Meghan Markle anammat en något mer klassisk stil sedan förlovningen med prins Harry – något hon förstås har lyckats med i allra högsta grad. De här ljuvliga örhängena, som du hittar i vår shop, kommer från Syster P. De består av unikt formade rosenkvartser och gröna aventuriner infattade i sterlingsilver, pläterat med 18K guld. Örhängeskroken är vackert formad och med lite tyngd för en exklusiv känsla.

Annons

4. Klassisk poncho

Meghan Markle är inte bara skådespelare och kvinnorättsaktivist, hon har också designat en egen kollektion kläder för några år sedan. I den ingick bland annat en enkel och snygg poncho som naturligtvis klädde skönheten Meghan Markle perfekt.

En minst lika härlig poncho hittar du i vår shop! Ponchon är i ren kashmir, och värmer gott över axlarna svala sommarkvällar. Den går att tvätta i maskin på ulltvätt i högst 30 grader, men använd gärna ett milt ulltvättmedel. Ponchon finns i färgerna svart och grått.

Annons

5. Härliga mockasandaler

Även om en plats i de kungliga rummen kräver sin beskärda del av sylvassa klackar, kan Meghan Markle konsten att också klä sig avslappnat och snyggt på samma gång. För vem vill egentligen gå runt i pumps hela dagarna?

De här ljuvliga slip-in mockasandalerna med vacker knut över foten passar lika bra på stranden som på uteserveringen. Sulan är täckt med skinn och uppbyggd för bästa komfort. En underbar sko att gå i hela sommaren, lätt att matcha till olika outfits.

Annons

6. Halsband med tunn kedja

Nätta halsband i tunn kedja är i ropet just nu, och trendsettern Meghan Markle har självklart hakat på. Det här vackra halsbandet från svenska smyckesmärket Bisou lyfter vilken outfit som helst. Halsbandet pryds av en vacker stjärna och en måne. Det är guldpläterat och är 45 cm långt. Halsbandet kommer i en vacker ask i en gråblå färg med en insida av lyxig sammet.

7. Trendiga solglasögon

Solglasögon är ett måste under varma sommardagar. Meghan Markle gillar trendiga brillor, gärna mönstrade i brunt. Dessa solglasögon från Thorberg är både nätta, lätta och otroligt sköna tack vara sina fjädrande flexigångjärn. Så oavsett bredden på ditt ansikte så kommer de att sitta skönt. De finns i fyra färger – svart, grönt, brunt och nude.

Annons

Artikeln publicerades först på Hemmets.

 

Annons