Inför premiären – se första "Så mycket bättre"-trailern här

I helgen är det premiär av årets säsong av populära "Så mycket bättre" på TV4. Här är första trailern inför premiären.

På lördag är det premiär av den åttonde säsongen av “Så mycket bättre” i TV4 och TV4 Play. Årets artister är Uno Svenningsson, Anders Wendin, Sabina Ddumba, Eric Saade, Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij och Icona Pop. Under åtta avsnitt tolkar artisterna varandras låtar innan det är dags för det nionde och sista avsnittet där alla återförenas och blickar tillbaka på höjdpunkterna från sommarens inspelning.  

När TV4:s Nyhetsmorgon i våras avslöjade att Kikki Danielson var klar för “Så mycket bättre”, sa hon så här om beslutet att medverka:

– Det ska bli väldigt spännande. Jag har tvekat att gå in på djupet och berätta om mig själv igen, men nu känner jag mig redo.

Och Sabina Ddumba som själv tittat en hel del på tidigare säsonger menade, när hon presenterades som en av säsongens artister, att hon ser fram emot att faktiskt få en närmare relation med folk som är i samma bransch.

– Jag tycker det är fint med musiken och att man får lära känna folk på ett djupare plan, sa hon i Nyhetsmorgon innan sommarens inspelningar drog igång.

SE TRAILERN HÄR:

Tomas Andersson Wij 

Uno Svenningsson

Caroline Hjelt och Aino Jawo i Icona Pop. 

Eric Saade

Anders "Moneybrother" Wendin

Kikki Danielsson

Sabina Ddumba

Läs också: Hon ska tolka låtar i ”Så mycket bättre 2017”

Läs också: Därför vägrar Molly prata om Danny: ”Började efter Så mycket bättre”

Foto: TV4, IBL

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!