LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Inför Andra chansen – Nano tvingas ställa in: ”Förkrossad”

28 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Nano omar tvingas ställa in inför Andra chansen i melodifestivalen
Nano Omar ställer in inför Andra chansen i Melodifestivalen. En släkting har råkat ut för en allvarlig bilolycka meddelar hans skivbolag.
Annons

I helgen är det dags för andra chansen i Melodifestivalen. Nano Omar, 32, är en av de som kommer att göra allt för att kämpa sig till en plats i finalen som går av stapeln den 9 mars. Han och hans låt Chasing rivers möter i sin duell Vlad Reiser och låten Nakna i regnet.

Uppladdningen i Nyköping där andra chansen hålls på lördag hade dock kunnat starta bättre. I ett pressmeddelande från artistens skivbolag Warner music skriver de att han ställer in samtliga intervjuer under veckan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”En av Nanos familjemedlemmar har varit med om en svår trafikolycka och ligger tyvärr allvarligt skadad”, meddelar de.

Då Nano verkligen vill stå på scenen på lördag så kommer han inte att ställa in sin medverkan i tävlingen, utan endast alla aktiviteter runt omkring.

”Han är förkrossad”, skriver skivbolaget.

Han kommer dock att genomföra alla repetitioner som planerat.

”Vi hoppas att alla har förståelse för den svåra situationen han befinner sig i och hjälper honom genom att respektera att vare sig Nano eller vi som jobbar med honom kommer att ge några ytterligare kommentarer.”

Annons

Nano ställde in intervjuerna

Enligt Aftonbladet ska olyckan ha inträffat för några dagar sedan. Nano begav sig omedelbart hem till Halmstad och ställde in samtliga intervjuer.

– Han mår efter omständigheterna ändå okej. Han är här nu och vi försöker stötta honom så gott det går på alla sätt så att han ska orka genomföra den här veckan. Det är en jobbig situation, säger Nanos presskontakt på Warner music, Helene Wigren, till Aftonbladet.

Under torsdagen var han trots allt med under pressfotograferingen, men gjorde därefter inga intervjuer.

FOTO: TT

Annons