david hellenius

Influencerns flörtiga ord till David Hellenius – inför alla: ”Mums”

DAVID HELLENIUS

David Hellenius har varit gift med Renée Nyberg de senaste 13 åren. Nu kommer populära influencern med några flörtiga ord till David.
David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”
10:36

Efter reklamen: David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”

(10:36)

Slå på ljud

David Hellenius och Renée Nyberg är ett av Sveriges mäktigaste kärlekspar. Båda två är prisade programledare och i två år i rad har de båda två kammat hem det mest ärofyllda priset man kan vinna: nämligen Kristallen för årets manliga respektive kvinnliga programledare.

Renée och David träffades för drygt 20 år sedan och sju år senare ringde bröllopsklockorna för paret. De har även sonen Leo Hallenius tillsammans.

Till en början av deras relation var det dock lite hemligt. I praktiken innebar det att David fick smyga ner i källaren på Renées bostad där de skulle träffas.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

David Hellenius om äktenskapet med Renée

Nu för tiden bor de så klart tillsammans och sedan 13 år tillbaka är David och Renée som sagt gifta. Att de jobbar i samma bransch är dessutom till en fördel och David har tidigare berättat att det lätt blir en hel del jobbsnack vid middagsbordet.

– Eftersom att vi fortfarande tycker att det är så kul så är det inte negativt att prata jobb. Utan det sitter nog ihop med att prata om roliga saker. Vi har ju den lyxen att vi får göra roliga saker och välja och så där. Än så länge är det bara positivt, och det blir ett otroligt stöd, har David tidigare berättat i P4 Extra.

Just nu är David högaktuell med sin egna talkshow Hellenius hörna. Programmet är nämligen tillbaka med en ny säsong, som är den 14:e i ordningen!

Under hösten har vi redan fått se kändisar som Peter Haber, Danny Saucedo, Johanna Nordström och nästa vecka är det dags för ingen mindre än Bianca Ingrosso att vara på plats!

Influencerns flörtiga ord till David Hellenius

Precis som med de flesta tv-program och produktioner så är det en hel del jobb bakom kulisserna för att få ihop allt. Det är allt ifrån assistenter som bokat tågbiljetter och taxibilar till folk som beställer frukt och fika.

Men givetvis måste det ju också finnas stylister och make up-artister. David har en mycket speciell sådan, hans stylist är nämligen ingen mindre än influencern Sara Biderman.

Nu väljer hon att uttala sig om David på ett mycket positivt sätt.

”Mums!”, skriver hon till en bild på David.

DAVID HELLENIUS
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN