LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ilskan efter deltagarnas kärleksstund i Robinson: ”Fungerar inte”

15 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Känslorna är hetare än någonsin mellan Nicoline Artursson och Pascal Mazza Ramsby i Robinson. Alla är dock inte lika förtjusta över romansen.
Annons

Årets kärlekspar i tv-programmet Robinson är Nicoline Artursson, 24, och Pascal Mazza Ramsby, 25. Sedan den första veckan har tittarna fått följa deras resa ihop, och när Pascal blev utslagen blev Nicoline förkrossad. Det hon inte visste var att han hade hamnat i det så kallade gränslandet, dit alla utslagna deltagare kan kämpa sig tillbaka in i tävlingen. Förra veckan hamnade även hon där efter att ha blivit utröstad i örådet, och paret kunde äntligen återförenas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Just nu är det bara Janne Bonnevier, 50, som gör dem sällskap och de tre tävlar alltså mot varandra. Janne verkar inte speciellt glad över att Nicoline har kommit dit.

– Hade jag fått välja vem jag skulle var ensam med i gränslandet så hade jag valt att Pascal och jag blir kvar som två personer, säger han.

Medan Nicoline och Pascal har en mysig kärleksstund i vattnet och ser onekligen nykära ut, så ligger Janne själv på stranden.

Annons

– Jag skulle inte vilja vara i Pascals kläder idag. De där turturduvorna får hålla på hur mycket de vill, jag lägger ingen energi på det. Det är deras race, säger han.

Han och Pascal har tidigare sagt att de två ska hålla ihop hela vägen till final, men nu är Janne orolig över att pakten håller på att upplösas.

– Pascal kommer få det tufft om det blir tävling, det dilemmat får han lösa själv, jag lägger mig inte i det. Men kärlek och spel fungerar inte ihop, säga han.

Hänt kunde tidigare avslöja att Nicoline och Pascal inte är ett par idag. Läs HÄR för att få hela storyn.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

Foto: TV4

Annons