LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ilskan efter händelsen med Alice Stenlöf och flickvännen Amani: ”Så trött”

08 sep, 2023 
Alice Stenlöf
I senaste avsnittet av podden Vad fan hände? gästar Alice Stenlöfs flickvän Amani Smith.
Ett avsnitt som rör upp mycket starka känslor hos lyssnarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs besked om kärlekslivetBrand logo
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

Influencern Alice Stenlöf och kompisen Klara Elvgren driver tillsammans den nya podcasten Vad fan hände?. I det senaste avsnittet gästas vännerna av Klaras pojkvän Jhon Arboleda och Alices flickvän Amani Smith.

Amani Smith gästar podden Vad fan hände? med Alice Stenlöf: ”Så trött”

Men avsnittet kom att väcka stor ilska. Det är nämligen så att några av lyssnarna anser att Amani inte får utrymme att prata, utan att de andra tar över.

Det är i kommentarsfältet på podcastens egna Instagram som följarna vill uttrycka sina åsikter.

”Så trött på att Klara bara tar över och tar över och är 0 intresserad att inkludera andra i samtalet, förutom Jhon i somliga fall. Förbättra annars förlorar ni en lyssnare.”, skriver en följare.

Något som flera andra verkar hålla med om.

Följarnas ilska efter händelsen med Alice Stenlöf och Amani Smith: ”Nu blir jag irriterad”

”Nej nu blir jag irriterad! Jag älskar eran podd. Men i dagens avsnitt måste jag komma med lite kritik. Amani får ju inte en syl i vädret. Ni övriga pratar i mun på varandra.”, skriver en annan och fortsätter:

Annons

”Ni börjar ganska tidigt med att ställa en fråga till Amani, men ingen väntar på svaret utan avbryter och pratar vidare om annat. Sen hör jag då o då att ni e påväg att ställa frågor till henne, men ingen har tålamod att lyssna på svaret, utan ni andra svarar ofta åt henne!”

Men vissa följare tycker att det är helt annorlunda.

”Ni som säger att Armani inte fick prata osv. Det kan va så att hon kanske inte vill, inte är van att snacka så öppet om så intima saker för hela Sverige. Ge henne tid och absolut kan de andra ge henne lite mer andrum. Men liksom ge det tid. Tyckte om avsnittet massor och hoppas de blir fler!”, uttrycker sig en tredje.

FOTO: Youtube

Annons