LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Idris Elba är världens sexigaste man 2018

06 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Idris Elba Världens sexigaste man 2018
Varje år sedan 1985 utser tidningen People den sexigaste mannen i världen. I ett helt år får nu skådisen Idris Elba leva med titeln – men vi tror inte att han är särskilt ledsen över det.
Annons

Idris Elba, 46, har tagit filmvärlden med storm – både med sitt skådespeleri och sitt yttre. Nu har han blivit utsedd till den sexigaste nu levande mannen av tidningen People magazine. Titeln har tidigare delats ut till hunkar som Brad Pitt, Channing Tatum och George Clooney. Den första som fick utmärkelsen var Mel Gibson 1985 (så ja, det är en stor titel att få).

Idris Elba slog igenom stort i sin roll som Russel ”Stringer” Bell i HBO:s succéserie The Wire och har sedan dess blivit ett av Hollywoods största namn. Stjärnans nya status uppmärksammades i ”The tonight show with Jimmy Fallon”, där Idris Elba medverkade via satellit från London. Under intervjun var han märkbart stolt över sin nya sexiga titel. När Jimmy Fallon visar upp Idris Elbas omslag på People magazine ler han stort.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är fantastiskt. Jag är väldigt nöjd med det. Tack People magazine för att ni valde ut mig till till den sexigaste mannen i världen, säger han och flexar sin ena biceps.

Annons

Han fortsätter:

– Det är en ära. Min mamma kommer bli väldigt, väldigt stolt.

Som ung blev Idris Elba retad för sin tunna kroppsbyggnad, trots att han tränade både fotboll, cricket, hockey och rugby. Men så fort han kunde få skägg blev han den coolaste killen i kvarteret, berättar han för People. Utmärkelsen till världens sexigaste man var en ”ordentlig ego-boost”, menar han.

– Först tänkte jag ”aldrig i livet”. Men så tittade jag i spegeln och kollade in mig själv och tänkte att ”ja, du är ganska sexig i dag”. För att vara ärlig så var det en härlig känsla. Det var en överraskning och en ego-boost minst sagt, säger Idris Elba till People.

Nyfiken på hur världens sexigaste man ser ut? Se Idris Elbas People-omslag här:

FOTO: Youtube, People

Annons