min mamma din pappa 2023

Min mamma, din pappa-Stefans kända dotter – därför känner du igen henne

Alva Brodin och Stefan Brodin

Stefan Brodin sökte kärleken i Min mamma, din pappa.
Utöver dottern Elin, som syns i programmet, är han även pappa till en tjej som många känner igen.
Här är allt vi vet om Stefans dotter Alva, som medverkade i det omåttligt populära TV4-programmet!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa
0:38

Efter reklamen: Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

(0:38)

Slå på ljud

Stefan Brodlin, 54, från Valbo är en av deltagarna som under våren sökt kärleken i Min mamma, din pappa. Stefan var till en början intresserad av flera utav kvinnorna men till slut fattade han och Jessica Grusell, 54, tycke för varandra på riktigt.

Kärleken blomstrade och till slut valde Jessica och Stefan att lämna programmet självmant då de ville ha mer egentid tillsammans. Dessvärre bekräftade Jessica nyligen att relationen tagit slut på utsidan. Hon förklarade då att avståndet var en stor del av anledningen till att det inte fungerade mellan dem två.

Stefan Brodins dotter Alva – därför känner du igen henne

I Min mamma, din pappa checkar föräldrarna in på Villa kärleksudden efter att blivit nominerade av sina barn. Stefan medverkar i programmet tillsammans med dottern Elin Brodin, 22, men Elin är inte den enda dottern som Stefan är pappa till. Han har nämligen även dottern Alva Brodin, 24, som faktiskt är ett välbekant ansikte.

Alva tävlade nämligen i Idol 2018. Under sin audition hyllades hon rejält av juryn och fick direkt en guldbiljett. Sedan dess har Alva även fått uppdraget att sjunga den officiella låten för curling-VM i Sandviken, något som uppmärksammades i lokaltidningar.

– Det är så häftigt. Jag lever lite dubbelliv just nu, sa Alva till Gefle dagblad när hon spelade in musikvideon till låten.

Alva Brodin

Alva Brodin i Idol 2018.

Att Stefan är stolt över Alvas framgångar råder inga tvivel kring, på Instagram skriver han flitigt om dottern.

Alva Brodin om pappans medverkan i Min mamma, din pappa

När Hänt når Alva berättar hon om tankarna kring att hennes pappa sökt efter kärleken i dejtingsåpan, som visats på TV4 under våren.

”Jag har kollat på programmet. Jag är stolt över både pappas och Elins medverkan, jag tycker både pappa och Elin framställs fint i programmet. Det känns kul att de fick uppleva detta tillsammans”, skriver Alva i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN