Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Idas relation till brevskrivaren avslöjad – efter Bonde söker fru 2022

04 feb, 2023 
Jon Krista och Ida Bonde söker fru
Fjolårets Bonde söker fru bjöd på allt och lite till.
Tyvärr blev det ingen kärlek för bonden Jon-Kristas del som valde Ida i slutvalet.
Men nu bekräftar Ida en annan relation efter programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”Brand logo
Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”

Bonde söker fru 2022 blev säsongen där bönderna hade svårt att träffa rätt. Enbart en av fyra bönder fann den sanna kärleken och det var Elin

För renbonden Jon-Kristas del blev det lyckligt till en början med den valda brevskrivaren Ida. Men tyvärr gick kärleken i kras och de skildes åt som vänner.

Men nu visar Ida upp en annan relation!

Ida bekräftar relationen till brevskrivaren: ”Extra nära hjärtat”

Det visar sig nämligen att Ida har en mycket nära relation med två andra brevskrivare som var på Jon-Kristas gård – Jennie och Sanna.

Annons

På Instagram ger hon ett svar att just de två ligger henne varmt om hjärtat.

Bonde-Ida svarar på frågor.

”Har du någon kontakt med brudarna från Bonde söker fru?”, lyder frågan.

”Ja det har jag och dessa ligger extra nära hjärtat”, svarar Ida med en bild på henne själv, Sanna och Jennie.

När Hänt når Ida och frågar om relationen skriver hon:

”Vi umgås så ofta som våra scheman tillåter! Vi pratar typ varje dag men varandra och det är två personer som jag verkligen tycker mycket om! Jag har en känsla av vi kommer ha kontakt livet ut.”

Annons

Så fin relation ni har tillsammans!

Därför tog relationen mellan Jon-Krista och Ida slut

Jon-Krista har tidigare berättat för Hänt att han och Ida fortfarande har kontakt. Bland annat hade hon varit förbi gården inan nyår för att få med sig en köttbit hem.

Jon-Krista och Ida i Bonde söker fru 2022.

– Vi har fortfarande en del kontakt. Hon är ju en person som är så himla härlig! Jag får en varm känsla när jag tänker på Ida. Inför nyår var hon faktiskt förbi och lånade med sig en köttbit. Då krävde hon att jag skulle bjuda henne på lunch lite längre fram. Det är väl det som väntar… Det blir säkert mycket skratt, hon är ju riktig glädjespridare, förklarade Jon-Krista för Hänt.

Annons

Anledningen till att de gjorde slut var på grund av att det hände för mycket saker i Jon-Kristas privatliv.

– Just då var det så mycket som hände runt omkring mig. Det var dödsfall på nära anhörig och jag blev överarbetad med jobb. Det var många saker som hände samtidigt. Jag har själv blivit avtrubbad. I stället för att söka mig till henne så sökte jag mig bara till det som är lugn och ro.

FOTO: TV4

Annons