LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ida Lundgrens ord om Dolph Lundgrens flickvän Emma Krokdal

24 jun, 2019 
Linnea Lundgren
Ida Lundgren är två månader äldre än hennes pappa Dolph Lundgrens nya fästmö, Emma Krokdal.
Nu berättar hon om känslorna kring åldersskillnaden i podcasten Bathina – en podcast.
– Jag tänkte bara: ”Oj, en 23-årig tjej som bor i LA och vill bli skådis, varför vill hon vara med en 63-åring?", säger Ida Lundgren i podcasten.
Annons
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen NicholasBrand logo
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

Det var fem månader sedan Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 62, hittade kärleken i norskan Emma Kokdal, 24. De båda möttes då de tränade på samma gym och sedan dess har förhållandet gått snabbt framåt. För bara någon vecka sedan kom nyheten att Dolph friat till sin nya kärlek – och hon sa ja.

Dolph har sedan ett tidigare äktenskap döttrarna Ida Lundgren, 24, och Greta Lundgren, 18. Ida är två månader äldre än sin pappas nyblivna fästmö, något som hon öppenhjärtligt berättar om i podcasten Bathina – en podcast. När hon får frågan hur hon känner inför åldersskillnaden mellan Dolph och Emma svarar Ida att hon hade svårt för det till en början.

– Det känns.. Vår familj är väldigt crazy på det sättet att alla tycker om varandra väldigt mycket. Men det här var lite.. jag trodde aldrig att han skulle göra så här. Jag ser dock att de tycker om varandra och känner att så länge pappa är glad är jag också det. Han måste få leva life.

Annons

Trodde att hon ville åt kändisskapet

Men det är inte bara ålderskillnaden som Ida hade svårt för till en början. Emma Krokdal arbetar i dag som personlig tränare i LA men när Ida fick höra att Emma har ambitioner om att bli skådespelerska, precis som sin fästman, anade hon ugglor i mossen.

– Sen är jag inte så nära henne men vi kommer bra överens.

Ida Lundgren om pappa Dolphs barnplaner

I en intervju kort efter förlovningen berättar Dolph om parets barnplaner för framtiden. Han svarar då kryptiskt att man aldrig vet vad som kommer att hända i framtiden men att det var länge sedan han hade några småbarn.

Men några småsyskon vill Ida helst inte veta av:

– Jag hoppas inte det men man vet aldrig. Men jag tror verkligen inte det. Alla säger till mig att de tror det och händer det så händer det, men jag tror verkligen inte det, säger Ida Lundgren i podcasten Bathina – en podcast.

 

 

 

Annons