LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ida Alsing om sorgen – veckor innan förlossningen

17 apr, 2020 
Ida och Adam Alsing
Adam Alsings död kom som en chock för många.
Under våren skulle han bli farfar, detta då sonen Sebastian och hustrun Ida Alsing väntar sitt första barn.
Nu delar den höggravida svärdottern med sig av sorgen efter programledarens bortgång.
Annons
Vila i frid Adam AlsingBrand logo
Vila i frid Adam Alsing

Den folkkäre programledaren Adam Alsing gick under onsdagen bort efter att ha drabbats av coronaviruset. Adam blev 51 år gammal och lämnade ett stort tomrum efter sig. Sedan dödsfallet bekräftades har han sörjts av nära och kära.

Adam såg fram emot att bli farfar, vilket var en nyhet som han avslöjade i början av året i NRJ Morgon, som han ledde tillsammans med Klara Doktorow och Messiah Hallberg. I direktsändning berättade han om känslorna inför barnbarnets födsel.

– Jag har dragit ut på det här i flera månader. Det här är något man vill säga direkt. Först fick jag inte, och sen så har det väl inte dykt upp ett bra tillfälle. Men nu är det ett bra tillfälle, sa han då och fortsatte:

– Jag är snart tuffe farfar Adam!

Ida Alsing om stora saknaden

Det är Adams äldsta son, Sebastian Alsing, som tillsammans med hustrun Ida Alsing väntar tillökning. Paret gifte sig under sommaren 2019 på Krägga Herrgård, utanför Stockholm, och ska få sitt första barn i maj.

Annons

Adams plötsliga bortgång innebär att han inte får chansen att träffa sonens dotter. Höggravida Ida har nu delat med sig om sorgen efter att ha förlora sin svärfar, som hon hade en nära relation till. I ett inlägg på hennes Instagram skriver hon om vad Adam Alsing betydde för henne.

Min fina fantastiska svärfar, familjemedlem och vän! Du var en av dom underbaraste, roligaste och mest generösa personerna jag träffat. Vi har så många fina och roliga minnen ihop, som jag alltid kommer bära med mig. Tack för allt du givit mig och gjort för mig under åren! Tack för att du och Anette givit mig det finaste och mest värdefulla jag har – Sebastian! Jag kommer för alltid sakna och älska dig!”, skriver Ida Alsing i inlägget.

Hänt har varit i kontakt med Ida som godkänt publiceringen av inlägget och bilden.

Även Idas make Sebastian Alsing har skrivit om sorgen efter sin pappas död.

Min älskade pappa, så stolt jag är över dig. Saknar dig enormt”, skrev han under torsdagen till en bild på sig själv tillsammans med sin pappa på Facebook.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Privat

Annons