Hustrun Johannas ord efter Anders Bagges vassa pik

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge gifte sig för två år sen.
Men trots stora kärleken makarna emellan är det inte alltid frid och fröjd i hemmet.
"Jag är på sjukt dåligt humör", skriver Johanna på Instagram efter att maken gett henne en rejäl pik.

Det var 2018 som Idol-jurymedlemmen Anders Bagge, 53, gjorde slag i saken och gifte sig med sin stora kärlek Johanna Lind Bagge, 45 – något som vi kunde följa i realityshowen Cirkus Bagge på TV4

I serien visar paret upp sin kärlek till varandra och deras hundar. Nu två år senare har familjen fått tillskott i form av ytterligare en hundvalp i kullen som nu utgör fem håriga små vänner. På Instagram kan följarna följa paret som vitt och brett visar upp sin kärlek till varandra. Inte sällan kan man se hur Johanna använder sig av sitt smeknamn “Hubbabubba” för tv-profilen följt av en rad hjärtan.

Men gudarna ska veta att det inte bara är frid och fröjd i det Lind-Baggiska hushållet. Speciellt inte när det står tävling på spel.

Anders Bagges vassa pik

Det var under ett parti av det klassiska sällskapsspelet Fia med knuff som sprickorna i äktenskapet började ge sig till känna. Efter att Anders redan gått vinnande ur spelet en gång var Johanna på uruselt humör när han började närma sig mål.

– Nej du kommer inte vinna, säger Johanna ilsket medan Anders skrattar nöjt åt sin framgång.

Som ett sista hån mot sin förlorare till hustru har Anders valt att lägga ut hela scenen på Instagram där han även passar på att strö salt i såren – och ge sin fru en ordentlig pik.

“Vi har söndags match i Fia med knuff, resultatet kommer på fugans Instagram. Spänningen är olidlig. Johanna är en sån dålig förlorare”.

Johannas löfte

Trots att det är med glimten i ögat som paret gnabbas om vem som är överlägsen i spelet kan man tro att Johanna tar det på blodigt allvar då resultatet väl dyker upp på hennes Instagram.

“Nu har han vunnit 2 gånger på raken och jag är på så sjukt dåligt humör. Jag är en sån dålig förlorare i spel och tävlingar. Börjar svettas bara jag tänker på det för att jag går all in.” 

Vi får dock hoppas på att Johanna får sig en vinst snart eftersom hon även lovar att fortsätta sitta vid bordet och spela till dess att hon har vunnit.

Men jag nu tänker jag noll noll och nu ska vi fortsätta spela tills jag kan vinna. För han blir så sjukt jobbig när han vinner”.

FOTO: TT

Senaste nytt