Hunkbonden Mattias om kraven på tjejerna i Bonde söker fru

Hunkbonden Mattias Karlsson om kraven på tjejerna i Bonde söker fru

Lammbonden Mattias Karlsson söker kärleken i årets Bonde söker fru. Han kallas redan för årets hunkbonde och han har mottagit hundratals brev från tjejer som vill vinna hans kärlek. Nu berättar han om kraven han har på tjejerna.

Lammbonden Mattias Karlsson är en av bönderna som i år söker kärleken i TV4:s succéprogram Bonde söker fru. Just nu pågår inspelningarna av programmet för fullt, och därför gästar han Nyhetsmorgon för att prata om förväntningarna inför säsongen som kommer.

– Det värsta som kan hända är väl att man blir kär, säger han och fyller i:

– Eller det bästa menar jag.

På plats i studion finns också Bonde söker frus programledare Linda Lindorff. 

– Du kan väl pussas i tv, om det krävs, säger Linda Lindorff och Mattias Karlsson säger inte emot.

Mattias Karlsson är inte bara en lammbonde, han jobbar även som brandman och fitnessmodell. Han har tidigare dejtat en del tjejer, men han har aldrig tidigare hittat rätt.

Kallas redan för ”Hunkbonden”

Och det råder inga tvivel om att det finns belägg för att han fått smeknamnet ”Hunkbonden”. Han har inte bara redan nu fått ta emot hundratals kärleksbrev från beundrare, han har även haft flera tjejer som kontaktat honom privat via hans sociala medier.

Att kontakta bönderna privat är däremot emot reglerna.

– Så får man ju inte göra, det är inte rättvist. Alla ska ha samma förutsättningar, menar Linda Lindorff.

Och det är inte bara tjejer som kontaktar honom för att förklara att de gärna vill vinna hans kärlek – han har även fått ta emot en hel del nakenbilder. Men han förklarar att han helst vill att tjejerna behåller kläderna på. Mattias Karlsson har en tydlig bild av hur han vill att tjejen i hans liv ska vara.

– Ett fint leende och fina ögon, det tycker jag är.. och ja, söt och naturlig liksom, förklarar han och fortsätter:

– En glad, positiv och driven tjej. Att hon har något hon brinner för. En hobby, sitt arbete eller det hon pluggar till.