LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Huggattacken: TV4-kollegan bet Steffo Törnqvist – i tån!

22 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Imorse var det dags för radarparet Steffo Törnquist, 62, och Jenny Strömstedt, 45, att ännu en gång axla programledarrollerna för ”Nyhetsmorgon”. Då chockade plötsligt Steffo tittarna rejält!
Annons

TV4-programledarna Steffo Törnquist, 62, och Jenny Strömstedt, 45, har alltid lätt till skratt. Vid ett flertal gånger har tv-profilerna bjudit på både det ena och andra – för att inte nämna den oförglömliga skrattattacken i köket när Jenny brände ostbågar så lågorna slog härliga till. På kuppen blev hon också känd i Japan tack vare sina otroliga matlagningskunskaper.

Imorse var det dags igen, fast inte fullt så dramatiskt som gången i köket. När Jenny frågar sin kollega om vem som en gång bet Steffo i tån, svarar han först lite kryptiskt inför tittarna:

– Han har jobbat här…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jenny gör då ett tappert försök med att gissa vem denna person möjligtvis kan vara, och råkar pricka rätt på person i fråga.

Lennart Ekdal? frågar hon.

– Kanske, svarar då Steffo och Jenny blir alldeles till sig framför kamerorna.

– Så äckligt när jag tänker på det nu i efterhand, fortsätter Steffo Törnqvist och Jenny Strömstedt instämmer:

– Verkligen! Vilka obehagliga bilder jag får i huvudet, avslutar hon.

FOTO: IBL, TV4

Annons