Hovets varning till gravida Meghan Markle

Hovets krav på gravida Meghan Markle

Meghan Markle har stolt visat upp sin växande bebismage på sistone. Nu vill personal från det brittiska hovet sätta stopp för det.

Om knappt fyra månader blir prins Harry, 33, och Meghan Markle, 37, föräldrar för första gången. I slutet av april förväntas en liten prins eller prinsessa förgylla familjen.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Meghan Markle blev gravid bara veckor efter det direktsända bröllopet i maj. Hon har stolt visat upp den växande kulan på magen den senaste tiden då hon har dykt upp på olika tillställningar och kungliga uppdrag. Nu har personal vid det brittiska hovet dock varnat henne då de anser att hon jobbar alldeles för hårt skriver tidningen Mirror. Deras kungliga reporter Russell Myers berättar att Meghan Markle är känd för att vara en arbetsnarkoman

– En del av personalen och assistenterna uppmuntrar henne att sakta ner lite grand, kanske att hon tar på sig för mycket, säger han. 

Tidigare i år tog Meghan Markle på sig uppgiften att göra en välgörenhets-kokbok för de som omkom i Grenfell Tower-tragedin. Över 80 personer miste då livet när ett höghus i London brann ner. Kokboken blev en succé och för några veckor sedan ska Meghan Markle ha diskuterat fler framtida välgörenhetsprojekt med självaste drottningen. Troligtvis kommer det i så fall bli projekt som har med jämställdhet, utbildning och konst att göra då det är ämnen som ligger Meghan Markle varmt om hjärtat. 

Meghan Markle och Kate Middletons bråk

Tidigare har det tisslats om att relationen mellan Meghan Markle och svägerskan Kate Middleton, 36, är kylig efter fjolårets julfirande. De två ska då ha haft en konflikt efter att Meghan ska ha varit oförskämd mot en av hovets anställda. Någon Kate ska ha reagerat på och därmed tillrättavisat Harrys nyblivna fästmö.

Det brittiska hovet har uttalat sig om den påstådda konflikten och tillbakavisat det som total osanning, trots det har spekulationerna fortsatt.

LÄS MER: Gravida Meghan Markle får kritik efter beteendet: ”Lägg av!”

LÄS MER: Meghan Markle bryter mot kungliga reglerna i nya gravidbilderna

FOTO: IBL