LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hotell-romantik-Otti, 68, är död – drabbad av ovanliga sjukdomen

13 feb, 2024 
hotell romantik
Otti Haukebö var med i fjolårets säsong av Hotell romantik.
Nu har hon somnat in, det bekräftar hennes dotter för Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sidaBrand logo
Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sida

Nu har hon gått bort, 68 år gammal. Det är hennes dotter Selva Tepedino Hakuebö som berättar om den tragiska nyheten för Expressen.

Hon säger att hennes mamma drabbades av gallvägscancer bara några månader efter inspelningarna av programmet. Läkarna kunde konstatera att cancern hade spridit sig och hennes kropp svarade inte bra på cytostatika.

– Det var hemskt att se mamma så sjuk. Men när vi alla förstod att det inte handlade om jättemycket tid kvar och hur mamma mådde så kan jag vara tacksam att det inte blev utdraget heller, säger dottern till tidningen.

”Cancer i gallvägarna är ovanligt. Cancern har ofta hunnit sprida sig när den upptäcks. En del kan opereras för att få bort cancern, men för de flesta går det inte att operera. Då finns det annan behandling eller lindring så att du kan må så bra som möjligt, trots sjukdomen”, skriver 1177 om gallvägscancer.

Dotterns tunga sorg: ”Smärtsamt”

Dottern berättar för Expressen om sorgen efter sin mamma, som hon hade en väldigt nära relation till.

– Det är så extremt smärtsamt att förlora min mamma när min dotter bara är två år. Det är mitt första barn och det är en sådan extrem sorg och det var något som mamma var väldigt ledsen över, säger hon.

Annons