LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hoppar av Gift vid första ögonkastet – chockbeskedet före premiären

09 apr, 2024 
Gift vid första ögonkastet är igång.
Men nu står det klart att experten Kalle Norwald slutar i SVT-serien.
Han kommer inte vara med i den kommande säsongen som ska spelas in i sommar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”Brand logo
Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”

Gift vid första ögonkastet i SVT har kommit att bli ett succéprogram. Nu är kärleksprogrammet tillbaka och åtta kärlekstörstande deltagare väljer att gifta sig utan att ha sett varandra.

Men en dyster nyhet har nu nått tittarna, sexologen Kalle Norwald har valt att hoppa av serien efter fem år.

Kalle Norwald talar ut om avhoppet

Kalle Norwald meddelar sitt beslut på Instagram.

”Jag har alltså tackat nej att delta i vintersäsongen som är inspelad och den säsong som spelas in i sommar.”, skriver Kalle.

Han fortsätter:

”Att ha varit med i fem säsonger och sett programmet växa har varit så fantastiskt spännande. Jag har fått förmånen att träffa massor av kärlekssugna människor och fått vara med i sorgen när det inte blir som önskat. Jag har fått vänner för livet och erfarenheter jag inte kunnat plugga mig till.”, skriver han på Instagram.

Annons

Släpper ny bok: ”Sexualkunskap för vuxna”

Nu ska Kalle fokusera på annat. Han skriver att han är aktuell med nya boken Sexualkunskap för vuxna, dessutom får han nu en ledig sommar – för första gången på fem år.

I ett meddelande till Hänt berättar Kalle att han ser fram emot att få bestämma själv.

”Jag ser mest fram emot ledigheten i sig. Under fem år har jag jobbat, stått standby och planerat runt GVFÖ. Så känslan av att få bestämma själv ser jag mycket fram emot. Sen får vi se vad framtiden tar mig! Nu fokuserar jag min jobbenergi på min kommande bok Sexualkunskap i vuxna som släpps i höst!”, skriver han.

Hon ersätter Kalle Norwald

Personen som ersätter Kalle är Hana Jamali. Hon är relationsexpert och arbetar på radion. Jamali har sett de tidigare säsongerna av programmet och hoppas på att kunna bidra med nya perspektiv.

– Jag är särskilt intresserad av bakgrund, klass, alla de sakerna som påverkar hur en kärleksrelation blir, säger hon och tillägger att hon jobbar mycket med att bryta relationmönster, säger hon till Aftonbladet.

FOTO: Ulrika Malm / SVT

Annons