LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Honey Boo Boos stora sorg – systern drabbad av cancer

03 apr, 2023 
André Färnsveden
Alana Thompson och familjen.
Honey Boo Boos syster Anna ”Chickadee” Cardwell har blivit drabbad av cancer, bekräftar tidningen TMZ.
Nu bryter systern tystnaden efter en lång frånvaro.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påseBrand logo
Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påse

Alana Thompson, 17, blev känd under namnet ”Honey Boo Boo”, när hon medverkade i serien Toddlers and Tiaras som 3-åring. Programmet gick ut på att skildra barns liv som unga skönhetsdrottningar och Alana blev snabbt en succé med sina många virala citat.

Framgångarna i serien gjorde att Alana fick en egen tv-serie i Here comes Honey Boo Boo, där man fick följa Alana och hennes familj i deras vardagsliv i Georgia, USA.

En av personerna som tittaren fick lära känna var Alanas äldsta syster Anna ”Chickadee” Cardwell, som ofta syntes med mamman June ”Mama June” Shannon i Toddlers & Tiaras och var med med jämna mellanrum Here comes Honey Boo Boo.

Honey Boo Boos syster drabbad av cancer

Men nu har familjen drabbats av ett dystert besked. Enligt uppgifter från TMZ, genomgick Anna sin första behandling efter att ha diagnostiserades med fjärde fasen av binjurekarcinom i januari. Cancern upptäcktes i hennes lever, njure och lunga efter en rad tester, då Anna hade klagat över att hon hade ont i magen.

Annons

Tvåbarnsmamman ska ha gått igenom sin första cellgiftsbehandling förra månaden och enligt en källa till TMZ är familjen hoppfull om att hon kommer att klara sig igenom diagnosen. Läkarna väntar nu på att se hur hon reagerar på cellgifterna innan de går vidare i processen.

Anna Caldwell bryter tystnaden efter långa frånvaron

Anna hade inte delat något på sina sociala medier på över ett halvår, men nyligen bröt hon den långa tystnaden, då hon delade en bild på sig själv på sin Instagram.

Well I ain’t posted here in a while. Your girl is back sorry for the photo dump that’s going to happen hahah I love y’all and I hope y’all hope y’all are having a good week.

Nå, jag har inte skrivit här på ett tag. Eran tjej är tillbaka, förlåt för fotodumpen som kommer att hända hahah jag älskar er och jag hoppas att ni alla hoppas att ni har en bra vecka”, skriver hon på sin Instagram, nu översatt till svenska.

I kommentarsfältet hyllas hon av följare som verkar har nåtts av beskedet om hennes cancer.

Skickar kärlek, kramar och böner till dig”, kommenterar en följare.

Skickar kärlek, böner, glada tankar och lyckönskningar på din väg. Jag är ledsen.”, tillägger en andra.

Skickar styrka din väg”, skriver en tredje.

FOTO: TT

Annons