LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Honey Boo Boos syster Anna döende – nu talar familjen ut om sorgen

15 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Alana ”Honey Boo Boo” Thompsson gjorde tillsammans med sin familj succé i realityserien Here comes Honey Boo Boo.
Nu befinner sig familjen i stor sorg och talar ut om Anna ”Chickadee” Cardwells obotliga cancer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”Brand logo
Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”

Anna ”Chickadee" Cardwells, 28, cancer är obotlig, bekräftar hennes mamma Mama June Shannon med stor sorg. Anna är mest känd som dottern till Mama June, som gjorde sig ett namn i realityserier som Here comes Honey Boo Boo Toddlers and tiaras och Mama June: From not to hot.

I en intervju med Entertainment Tonight berättar Mama June att familjen har accepterat Annas öde.

– Vi vet att det är obotligt, sa hon och fortsatte:

– Hon är i steg fyra. Hon kommer inte att bli bättre. Vi har alla accepterat det, så jag säger bara till folk en dag i taget, "för man vet aldrig."

Anna ”Chickadee"s kamp mot cancern

Det visade sig tidigare i år Anna att kämpade med cancer i stadium fyra, i lever, njurar och lungor. Detta efter att hon i januari diagnosticerats med den ovanliga cancerformen binjurebarkscancer.

Familjen går nu ihop med gemensamma krafter för att ta hand om Annas barn, Kaitlyn Elizabeth, 10, och Kylee Madison, 7.

Annas yngre syster Alana ”Honey boo boo” Thompson, 17, har svårt att acceptera att Anna förmodligen inte kommer leva längre än fem år till.

Annons


– Det är galet att tänka på att hon förmodligen inte kommer att vara här om fem år, men jag hoppas att hon kan ta sig igenom och kämpa i 10, 20 år, sa hon i Entertainment Tonight.

Mama June om dotterns cancer: ”Vi vet inte vad vi kan vänta oss”

Efter att ha avslutat sina kemoterapibehandlingar kan Anna nu fortsätta att ta itu med cancern med antingen immunterapi eller kliniska prövningar. Mama June är däremot inte säker på om hennes dotter kommer att göra något av alternativen.

– Hon vill bara se hur det kommer att gå. Vi vet inte vad vi kan förvänta oss eftersom cancern är väldigt aggressiv. Den växte från ingenting till något enormt på vänster sida av hennes kropp, riktigt snabbt, sa Mama June.

Foto: Dana Mixer/MEGA/TT och Instagram

Annons