Hon pekas ut som Johan Falk-stjärnans hemliga kärlek

Jens Hultén och Ninni Nyström har hängt ihop flera år, men vill inte kommenterat sin relation. På sociala medier är de däremot inte lika hemlighetsfulla.

Han har setts på vita duken sedan slutet av 90-talet, och det finns få som inte känner igen honom från rollen som den hårdhudade Seth Rydell i de populära “Johan Falk”-filmerna, eller från rollen som skurk i “Mission Impossible: Rogue Nation” där han spelade mot Tom Cruise, 54. Karriären går sannerligen spikrakt uppåt för Jens Hultén, 53 , och med flera både svenska och utländska produktioner planerade över de kommande åren, lär den inte sakta in inom en snar framtid.

På galapremiären av “Skyfall” såg paret nykära ut.

På juldagen har hans nästa storfilm premiär, den efterlängtade “Hundraettåringen som smet från notan och försvann”. I dagarna var det galapremiär, och Jens dök upp med ett välbekant ansikte på armen. Tillsammans med Ninni Nyström, har skådespelaren nämligen setts på röda mattan sedan 2012. De kramar varandra och ser lyckliga och kära ut, och när Hänt frågar om de är i ett förhållande svarar Ninni med trevlig ton och glimten i ögat:

– Det är privat, vi vill inte prata om det.

Jens och Ninni såg lyckliga och kära ut på galapremiären.

Jens har så nyligen som i januari/februari-nummret av Café bekräftat att han har en flickvän, men har själv aldrig nämnt henne vid namn. Men parets Facebook-aktivitet tyder på att det är just ekonomichefen Ninni som har fångat Jens hjärta. Senast i april lade Ninni upp en bild som Jens kommenterade på:

– Thats my girl! Elegant! (översättning: Det är min tjej! Elegant!)

Varpå Ninni svarade:

– You bet i am, följt av en emoji av en blinkande smiley och ett hjärta.

ninnijens

Och även om paret lyckats hålla förhållandet hemligt i flera år, är vännerna väl insatta. Hela tre år tidigare kommenterar nämligen en av dem på en annan bild an Ninni:

– Grattis Jens!! Det är som med Naturen, det är ännu lättare att älska det vackra, en kommentar som både Jens och Ninni har gillat.

Hänt har sökt paret för vidare kommentar.

ninnigrattis

Foto: IBL, Facebook