TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hon är "Ullared"-Ola-Connys nya kärlek

20 jan, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Äntligen – Ola-Conny från "Ullared" har hittat härleken igen. Här visar han upp nya flickvännen Carina.
Annons

När “Ullared”-profilen Ola-Conny Wallgren, 51, nyligen gick ut och berättade att han träffat en ny livskamrat ville han inte avslöja särskilt mycket om den nyfunna kärleken, men än att hon var ung, jättesnygg och liknade Linda Bengtzing.

Men i samband med säsongspremiären av “Ullared” väljer han nu att avslöja den hittills hemliga kvinnan.

– Hon är jättebra och fantastisk på alla sätt och vis. Sen kan det vara folk som har stört sig på att det är en ålderskillnad. Jag har fått många kommentarer om detta, men jag bryr mig inte. Hon är jättesnäll och go, säger han till Expressen om 33-åriga flickvännen Carina.

OLA-CONNY MED FLICKVÄN
Ola-Conny tillsammans med kärleken Carina. Foto: TT/ Niklas Henrikczon

Paret som träffades för första gången i somras på varuhuset Ullared blev snabbt förälskade. Carin jobbade tillfälligt i butiken när kärlek uppstod vid första ögonkastet.

Annons

– Jag skulle ha servetter och då snubblade jag över hennes låda som hon höll på att packa upp. Jag tror jag tittade henne i ögonen, säger Ola-Conny om det första mötet.

Ola-Connys tidigare förhållanden har spruckit på grund av att han arbetat så mycket. Men Carina verkar vara med på noterna gällande pojkvännens arbetskrav.

– Hon har förstått hur det är att vara ihop med en kändis, säger Ola-Conny.

Fler kändisnyheter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons