LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Örjan Ramberg, 66, om kärleken till Ninna, 32: "Pågått sedan en tid tillbaka"

16 jan, 2015 
AvLina Tidén Sundin
De har varit ett par sedan 2013. "Stjärnorna på slottet"-aktuella Örjan Ramberg har hittat kärleken i journalisten Ninna Prage.
Annons

I morgon är det Örjan Rambergs, 66, dag i SVT:s “Stjärnorna på slottet”, men kanske överskuggas hans medverkan av att han har träffat kärleken igen. Flickvännen är Ninna Prage, 32, som jobbar som reporter på Expressen.

– Det är alldeles riktigt. Det har pågått sen en tid tillbaka, säger han till Aftonbladet från en strand på Kanarieöarna där paret befinner sig på semester.

Foto: Stella, Privat
Foto: Stella Pictures, Privat

Relationen har pågått en längre stund men Dramatenskådisen verkar inte ha sett någon anledning till att offentliggöra förhållandet tidigare.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det har varit så mycket felaktiga antaganden från pressens sida. Jag bestämde mig för några år sen att, nej, jag pratar inte längre om mitt privatliv i media.

Örjan Ramberg med de övriga deltagarna i "Stjärnorna på slott", Özz Nûjen, Rickard Wolff, Harriet Andersson och Helena Bergström. Foto: Foto: Mattias Ankrah/SVT
Örjan Ramberg med de övriga deltagarna i “Stjärnorna på slott”, Özz Nûjen, Rickard Wolff, Harriet Andersson och Helena Bergström. Foto: Foto: Mattias Ankrah/SVT

Örjan har tidigare varit tillsammans med bland andra skådespelerskan Ewa Fröling, 62, som han har dottern Tilde, 34, med, skådespelerskan Lena Olin, 59, som han har sonen August, 27, med samt skådespelerskan Lena Nilsson, 53, som han har sonen Georg, 16, med.

Hänt har sökt Örjan Ramberg för ytterligare kommentarer.

Annons