hänt exklusivt

Greta Pierre om romans med Homayon i Robinson 2022 – så ser relationen ut idag

Greta Pierre och Homayon

Greta Pierre och Homayon Sytes syns komma varandra nära i Robinson 2022.
Nu berättade de båda för Hänt om hur relationen egentligen ser ut – samt om det blev någon romans på ön.
– Jag hade ett förhållande i fem år med mitt ex, men det tog slut efter Robinson, säger Homayon till Hänt.

Greta Pierre, 23, och Homayon Sytes, 22, är två av deltagarna som tävlar i den pågående upplagan av Robinson. Duon hamnade i samma lag redan från dag ett och under veckorna som gått har Greta och Homayon synts bli allt närmare varandra. Men hur ser egentligen relationen ut?

Homayon avslutade sitt förhållande efter tiden på Robinson

När Hänt når Homayon berättar han att han var i en relation under tiden på Robinson men förhållandet tog slut när han kom hem.

– När jag var i Robinson så hade jag ett förhållande. Jag hade ett förhållande i fem år med mitt ex, men det tog slut efter Robinson, säger han och fortsätter:

– Det var lite ålderskillnad mellan mig och henne. Jag är tre år äldre än vad hon är. Jag hade som avsikt att plugga inom den närmaste tiden men jag visste inte riktigt vart. Så när jag åkte till Robinson ville hon fundera lite grann om hon ville flytta upp eller ner med mig någonstans men vi hade två olika framtidsmål. Så när jag kom hem hade hon bestämt sig för att hon ville vara kvar.

Så ser Greta och Homayons relation ut efter Robinson

Enligt Homayon var det ingenting från Robinson-äventyret som påverkade uppbrottet. Greta kan däremot förstå om det spekuleras kring en romans mellan henne och Homayon då duon tillbringade mycket av tiden på ön ihop.

– Jag förstår att det spekuleras så och det sa andra i vårt lag till oss. Men vi var bara otroligt bra vänner. Jag var nära många där. Det är väl alltid så att folk har svårt att se tjej och kille bli nära, för mig är det ganska naturligt då jag har väldigt många killkompisar där hemma, säger Greta.

Även Homayon slår fast att det endast var vänskap mellan honom och Greta.

– Jag och Greta är väldigt bra vänner, eller egentligen var det jag, Greta och Nathalie som var väldigt väldigt tighta. Det kanske har framstått att jag har varit med någon av brudarna men det var bara så.

Än idag är Greta och Homayon goda vänner och nyligen syntes de tillbringa en kväll tillsammans.

– Vi är bra vänner, jättebra vänner, säger Greta.

Tror du att det kan bli något mer?

– Nej det tror jag inte.

Greta Pierre och Homayon

Foto: Instagram

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN