TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tittarfavoriten hoppar av Svenska Hollywoodfruar

10 apr, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Svenska Hollywoodfruar har drabbats av ett avhopp. Det populära yrvädret Åsa Vesterlund meddelar att hon inte kommer vara med i kommande säsongen.
Annons

Just nu pågår inspelningarna av Svenska Hollywoodfruar. Men en av de populära huvudpersonerna kommer inte synas i kommande säsong – nämligen Åsa Vesterlund, 42.

För Expressen bekräftar den populära lyxfrugan att hon inte är med i nästa säsong.

– Jag har annat för mig, säger hon.

Åsa har hamnat i bråk med Gunilla Persson, 58, i tidigare avsnitt. Bland annat slutade fjolårets frulunch med att Åsa kastade ett glas vatten på Persson efter att hon kommenterat Åsas barnlöshet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till tidningen hävdar Åsa att avhoppet inte beror på den incidenten.

– Gunilla har inte med det att göra. Däremot har jag andra saker i almanackan både jobbmässigt och på det personliga planet. Man prioriterar helt enkelt vad som känns rätt i hjärtat.

Åsa lämnar tv-fruarna. Foto: Viafree

Efteråt har Åsa bekräftat på sina sociala medier att hon inte kommer synas i kommande säsong, något som fått hennes fans att sluta upp bakom henne.

“Många kommer sluta följa SHF nu! Men du gör det som är bäst för dig”, skriver en person.

“Kommer inte bli detsamma utan dig. Hoppas du kommer tillbaka. Ta hand om dig och din fina vovve. Massa kramar”, skriver en annan.

FOTO: Ibl, Viafree

 

Annons