Hollywoodfrun Carolines relationsavslöjande under graviditeten

Hollywoodfrun Caroline Granes relationsavslöjande under graviditeten

Nyligen avslöjade den 41-åriga Svenska Hollywoodfrun Caroline Grane att hon var gravid. Nu är det inte långt kvar tills bebisen beräknas föda och i en intervju med Hänt avslöjar hon att det finns en pappa med i bilden.
Slå på ljud

Caroline Grane, 41, blev ett känt ansikte för svenska folket år 2015 när hon medverkade i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar.

Hon kommer från Stockholm men flyttade till New York för flera år sedan tillsammans med kompisen och kändismäklaren Fredrik Eklund. I USA gjorde en hon en succékarriär som fastighetsmäklare, och kallades för ”Billion dollar lady” efter att hon sålt bostäder för över en miljard dollar.

På sin Instagram delar Caroline med sig av sin vardag i New York. I biografin skriver hon om alla sina sysselsättningar som inkluderar realitystjärna, fastighetsmäklare för exklusiva hem, yogalärare, tv-profil och producent. Hon skriver också att hon är singel.

Men trots att Caroline delar med sig av mycket på sina sociala medier tog det tid innan hon berättade för omvärlden att hon faktiskt var gravid.

Det var den 13 maj som Caroline delade den glada nyheten via sin Instagram. I ett inlägg bara två dagar senare avslöjade hon att hon väntade en pojke och att hon var redan var i vecka 37 av sin graviditet.

Fryste ner ägg i Sverige

Nu är Caroline i vecka 38 av sin graviditet och hennes lilla pojke är beräknad att anlända i början av juni. När Hänt pratar med Caroline för att gratulera till graviditeten berättar hon att hon faktiskt fryste ner ägg för två år sedan efter att ha längtat efter barn under en längre tid.

– Jag frös mina ägg för typ två år sedan och då såg jag också att antalet ägg blev färre. Så då gick jag på första mötet och sedan var det stängt jämt i Sverige när jag skulle frysa, du vet påsk, sommar eller jul och året efter hade jag inte lika många ägg så att det går ju verkligen neråt, säger Caroline Grane och fortsätter:

– Jag tror inte det är så lätt att bli gravid efter kanske 43, 44. Så jag är jättetacksam att jag är gravid och att barnet är friskt.

Anledningen till varför hon fryste ner äggen i Sverige var för att kunna vara nära sin familj.

– Det är läskigt om det händer någonting när man fryser äggen att man vill vara runt familjen. Det kan ju bli komplikationer med äggledarna att de snurrar och att det gör ont, förklarar Hollywoodfrun.

Viktigt med en bra relation

Men de nedfrysta äggen är inte med i bilden under den här graviditeten – Caroline blev istället gravid på naturlig väg.

– Nu är det här en naturlig graviditet, säger Caroline och fortsätter:

– Det finns en pappa. Jag kommer inte berätta vem det är men barnet kommer ha en pappa. Vilket är jättekul, jag har själv en jättebra relation med min pappa.

Pappan till barnet kommer alltså att finnas med i bilden under sonens uppväxt, men däremot har Caroline ingen kärleksrelation med honom idag.

– Jag är singel. It didn’t work out. Men jag tycker det är jätteviktigt att man har en bra relation för barnet, säger Caroline Grane till Hänt.

FOTO: Privat, TT

SENASTE NYTT!