TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hollywoodfrun Caroline Granes bild tre månader efter förlossningen

29 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Svenska Hollywoodfrun Caroline Grane blev mamma i somras.
Nu, bara tre månader senare, visar Lyxmäklaren att hon återhämtat sig från förlossningen – och det med besked.
"Imponerad", skriver en av hennes följare.
Annons
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen NicholasBrand logo
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

Caroline Grane, 41, blev Hollywood-fru med hela svenska folket när hon medverkade i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar. Det var i programmets åttonde säsong som Caroline dök upp och visade upp sitt lyxliv sida vid sida med Maria Montazami, Gunilla Persson, Åsa Vesterlund och Agnes-Nicole Winter.

Samma år som hon syntes i Svenska Hollywoodfruar, 2015, berättade den då 36-åriga singeln för Hänt om sin längtan efter barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill absolut ha barn och det är lite stressigt nu för jag fyller ju 37 snart. Man har ju tydligen inte hela livet på sig även om man skulle önska att det var så, sa Caroline Grane då till Hänt.

Det skulle dröja några år, men i juni i år blev Caroline Grane mamma. På Instagram delade hon med sig av den glada nyheten – att hon fött en liten son.

Caroline Grane är aktiv på just Instagram där hon delar med sig av sitt liv som singel, realitystjärna, mamma och lyxmäklare i New York. Hennes liv består också av mycket träning och en av hennes passioner är yoga.

Annons

Inför sin förlossning berättade Caroline Grane för Hänt att hon planerade att föda med yogan högst närvarande.

– Nu ska jag föda i yogaposition, jag ska försöka köra helt naturligt. Jag har ju tre olika yogalicenser själv. Sedan har jag tagit massor babykurser, vilket känns som att det har hjälpt väldigt mycket. Det de gått igenom då, som till exempel yoga för förlossning, det är saker som jag har gjort under de senaste fem åren när jag har tränat yoga, sa Hollywoodfrun till Hänt i maj.

Gravid spagat

Men svåra positioner är inget nytt för Caroline Grane. Redan innan förlossningen imponerade hon på sina följare genom att gå ner i spagat – medan hon var höggravid. Den avancerade posen resulterade i över 700 likes på Instagram.

Nu har hon gjort det igen. Bara drygt tre månader efter sin förlossning poserar Caroline Grane på gymmet. På bilden går hon, till synes tämligen avslappnat, ner i split. Bilden taggar hon med hashtaggen yogamom.

Bilden och den avancerade positionen har fått hennes följare att reagera.

Det är som att du inte ens fött barn“, utropar en person.

Men Caroline! Imponerad“, skriver en annan.

FOTO: Magnus Wennman/TT, Instagram

Annons