Hollywoodfrun Caroline Grane: "Jag är emot Botox och skönhetsingrepp"

Nästan alla deltagare i "Svenska Hollywoodfruar" har gjort det, men inte nya frun Caroline Grane. Hon är helt emot plastikoperationer.

I går kunde vi läsa om Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winters, 59, misslyckade ingrepp där hon var nära att dö efter ett halslyft som gick fel.

– Det hade kunnat sluta väldigt tragiskt, konstaterade hon i Expressen och lovade att hon aldrig mer kommer att lägga sig under kniven.

Någon som förstår vad hon pratar om är nya Hollywoodfrun Caroline Grane, 37. Caroline är nämligen uppvuxen i en läkarfamilj och fick tidigt höra från sina föräldrar om skönhetsoperationers baksidor.

– Det pratas inte så mycket om alla plastikoperationer som går fel. Men mina föräldrar, som är läkare, tar hand om många patienter som har fått bieffekter från Botox, när de sprutar in i läpparna och silikonbröst som gått fel, säger hon till Hänt.

Svenska Hollywoodfruar våren 2015

Carolines bästa skönhetstips är att vara glad. Foto: TV3

Föräldrarnas skräckexempel har avskräckt Caroline.

– Jag är helt emot plastikoperationer och Botox också, säger hon och fortsätter:

– Kroppen funkar inte bara så att man kan skära upp och stoppa in någonting och sy ihop och tro att ”ah, nu är allt bra!”

I stället tror Caroline på naturlig skönhet, att ta hand om sig själv och att vara lycklig.

– Det kommer inifrån. Jag tror att just att få den här lystern i ögonen handlar om att vara glad, försöka träna, klä sig snyggt, äta nyttigt — då spelar det ingen roll hur stora läppar man har.

Vill du läsa mer om Hollywoodfruarna? Kolla in detta:

Agnes-Nicole Winter om de misslyckade ingreppen: ”Jag kunde ha dött

Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter: ”Jag dejtar flera män samtidigt”

Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds tunga besked: ”Cancern är tillbaka”

SENASTE NYTT!