TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hollywoodfrun Åsa Vesterlund om sina omtalade läppar: "De är naturliga!"

12 maj, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Vilken ögonbrynshöjare! Botox-förespråkaren Åsa Vesterlund från "Svenska Hollywoodfruar" har inte fyllt läpparna på två år: "Mina läppar, som de ser ut i dag, det är mina läppar."
Annons

Förra veckan skrev Hänt om att realitystjärnan Kylie Jenner, 17, till sist erkänt att hon har fejkade läppar. Kanske ingen surprise — men nu gör Åsa Vesterlund, 40, från “Svenska Hollywoodfruar” tvärtom!

Åsa, som är känd Botox-förespråkare och dessutom varit gift med den kände plastikkirurgen Darrin Frye, 54, hävdar i dag att hennes läppar är helt naturliga.

– Mina läppar, som de ser ut i dag, det är mina läppar. Jag har inte fyllt på dem på två år och fillers försvinner ju, säger hon i en intervju med Hänt under ett besök i Sverige.

– Ändå är det “Åsa med läpparna” liksom. Man får lätt en stämpel här i Sverige, säger hon besviket.

_DSC9298
Hänt träffade Åsa och hunden Sigfrid på Scandic Grand Central i Stockholm. Foto: IBL

Hollywoodfrun är ändå frispråkig när det gäller skönhetsingrepp. På första dejten med Darrin injicerade han Botox i henne, sedan dess har det blivit fler ingrepp.

Annons

– Jag tycker att var och en får göra vad de vill liksom. Jag är ärlig, om folk frågar så säger jag vad jag har gjort. Jag tycker inte att det är hela världen att jag har gjort Botox eller fillers, att jag har gjort mina läppar eller mina bröst, säger hon.

Sedan hon slog igenom som en av TV3:s New York-fruar 2010 har hon fått mycket kritik för sitt utseende.

– Folk säger: ”Du ska åldras naturligt” och så vidare. Fine, jag köper det, men sluta använd smink, sluta använd push up-bh, sluta använd Spanx och löshår, lösögonfransar… Då vill du ju också se bättre ut! Om jag vill använda Botox, låt mig då göra det.

bild
Med på intervjun med Åsa var också Hänts 15-åriga prao Hanna Walin.

På sociala medier har folk tagit sig friheter att kommentera Åsas utseende. “Du är så ful”, “Du ser grotesk ut” kan det låta. Till näthatarna vill hon säga:

– Hoppas ni kommer att må bättre, för uppenbarligen är det här personer som inte mår så bra.

– Jag är inte ute efter att vara älskad av alla.

Läs mer om Svenska Hollywoodfruar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons