TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Höggravida TV4-mamman Andrea Norrmans ord om smärtan

14 aug, 2019 
Gravida TV4-mamman Andrea Norrmans ord om smärtan – veckor innan förlossningen
Strålande värk, sammandragningar och tryck. Nu berättar gravida TV4-mamman Andrea Norrman öppet om kampen mot smärtan under graviditeten.
Annons
Gravida TV4-mamman Andrea Norrman om plötsliga livsförändringen innan förlossningenBrand logo
Gravida TV4-mamman Andrea Norrman om plötsliga livsförändringen innan förlossningen

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vid förra veckans besök hos BM konstaterades det att lillebror är fixerad och icke ruckbar. Det visste jag ju dock redan innan då det strålat mer än någonsin i både bäcken och mellan benen, och jag känner nu ett helt annat tryck neråt. Ibland så att jag undrar om han försöker ta sig ut på egen hand.. Råmjölken finns det gott om nu (det fanns det inte med Belle förrän efter FL) och sammandragningarna påminner mig titt som tätt (i snitt typ 3–4ggr/h) om att det snart är dags. Tränar tränar tränar. ”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

”Heja dig kroppen, fan vad du är stark och bra. Du bakar och bär en bebis i 9 månader, tro fan att man har lite (mycket) krämpor. Slutspurten är nu här, och snart gör vi det sista tillsammans för att få lillebror till världen. Precis som vi jobbat tillsammans genom hela graviditeten. Dreamteam.”.

FOTO: TT/ NAHRINGBAUER SOFIA 

Annons