LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Höggravida Theodora Larssons nya avslöjande om namnvalet

03 nov, 2019 
Theodora Larsson och Anton Uddfalk från Ensam mamma söker
Ensam mamma söker-profilerna Theodora Larsson och Anton Uddfalk får sitt första gemensamma barn om en månad.
Nu avslöjar paret att de har bestämt sig för ett namn.
– Nu känns det så himla rätt, skriver Theodora i ett inlägg på sin blogg.
Annons
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”Brand logo
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”

Det var i Ensam mamma söker som Theodora Larsson, 32, föll för Anton Uddfalk, 28. Kemi uppstod direkt och efter att kamerorna slocknade har kärleken mellan dem fortsatt spira. Strax efter inspelningarna bestämde sig Anton för att flytta till Borås där Theodora bor med sina barn Leia, 11, Cornelia, 9, och Jasper, 7.

I våras avslöjade paret att de väntar sitt första gemensamma barn. Graviditeten har dock varit allt ifrån enkel, vilket Theodora Larsson berättade i en intervju med tidningen Mama.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tidigare har jag mått bra och kunnat leva ganska som vanligt. Men denna gång har jag drabbats av de flesta gravidkrämpor man kan tänka sig, sa Theodora Larsson i intervjun.

Anton Uddfalk har fått bestämma bebisens namn

Den 6 december är Theodora beräknad att föda sitt och Antons barn. I ett inlägg på sin blogg berättar Ensam mamma söker-profilen att bebisen nu sparkar och rör sig mer än någonsin tidigare.

Annons

”Konstigt nog så tycker jag mest det är så himla lugnande att känna dig röra dig, det betyder att du lever, växer och tränar dig stark. Jag och pappa vill att du ska vara stark den dagen du ska komma till oss första gången”, skriver hon.

I samma inlägg avslöjar Theodora Larsson att hon och pojkvännen nu har bestämt sig för vad barnet ska heta. Beslutet väljer de dock att hålla för sig själva.

”Det är som vår egen hemlis. Det är nämligen så att fort man berättar det för någon så bjuder man in till åsikter om vårt val, och det vill vi inte höra. För nu känns det så himla rätt”, skriver hon.

Namnet de har valt är ett gammalt romerskt namn som bara 17 personer har som tilltalsnamn i Sverige. Theodora avslöjar även att det är Anton Uddfalk som har fått bestämma.

”Vi vet att det är ett ovanligt namn och vi vet att flera kanske kommer tycka att det känns annorlunda. Men sanningen är, att du inte är en vanlig bebis och därför vore det jättekonstigt att ge dig ett annat namn än just det här”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons