Artikeln innehåller reklamlänkar

Höggravida Penny Parnevik till sjukhus efter händelsen

Höggravida Penny Parnevik till sjukhus efter plötsliga händelsen: ”Aldrig känt sån smärta”

Penny Parnevik beräknas föda sitt första barn i augusti. Den lilla kan kika ut vilken dag som helst – och efter en plötslig händelse känner tv-profilen nu en stor rädsla inför förlossningen. ”Jag har aldrig känt sån smärta i mitt liv”, skriver hon i en Instagram story.

Tv-profilen och influencern Penny Parnevik, 21, väntar sitt första barn ihop med fästmannen Douglas Murray, 39. Efter en sommar i Sverige åkte paret nyligen hem till Pennys föräldrar Mia och Jesper Parnevik i Florida för att förbereda sig för en förlossning i USA.

– Jag känner att vården är mer trygg i USA. Jag har provat barnmorskor både i Sverige och där och det går inte ens att jämföra, är min åsikt. USA är mycket bättre, har Penny Parnevik tidigare förklarat i en video på sin Youtube-kanal.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Penny och Douglas är bosatta i Kalifornien, men Penny kommer att föda i Florida på det sjukhus som hon själv alltid gått till genom åren. Även efter förlossningen kommer paret att bo några månader i Florida hemma hos Mia och Jesper, i huset där Penny växt upp.

– Vi kommer sova i mitt rum. Mamma har redan gjort om det till barnrum/gästrum för oss. Så vi kommer bo där så länge det känns skönt och vi känner att det behövs. Jag tror säkert det kommer bli flera månader, men vi får se.

Penny Parnevik till sjukhus

Den lilla är beräknad att komma till världen i augusti, och kan med andra ord kika ut vilken dag som helst nu. På sin Instagram story berättar Penny om den plötsliga händelsen som snabbt fick henne att ta sig till sjukhus.

”Jag trodde att mitt vatten gick så jag åkte in till sjukhuset. Senare på dagen hade jag väldigt kraftiga blödningar så jag behövde åka in igen. Jag har aldrig känt sån smärta i mitt liv tidigare, jag blir så nervös över att faktiskt föda”, skriver Penny Parnevik på sin Instagram story.

Hon fortsätter, och passar på att skicka lite pepp till andra gravida kvinnor där ute:

Men, till alla där ute som ska föda… vi klarar det här! Jag är rädd och jag är säker på att ni också är det, men vi är super-kvinnor och vi klarar det.”

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!