Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Höggravida Linn Bergs tuffa kamp med dottern: ”Sämsta mamman”

19 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Linn Berg om tuffa tiden med dottern
Unga föräldrar-profilen Linn Berg är gravid med sitt andra barn. I en video på Youtube berättar hon nu om den tuffa kampen med dottern.
Annons

Linn Berg, 20, slog igenom för TV4:s tittare när hon tillsammans med exet Tomas ”Tompa” Konradsson, 25, visade upp sitt liv med dottern Amy, 3, i realityserien Unga föräldrar.

Förra våren gick paret skilda vägar, men Linn och Amy fortsatte följas av tv-kameror och under hösten bekräftade den unga mamman att hon funnit kärleken igen, i Jimmy Berg.

Efter kärleksavslöjandet har paret flyttat ihop, och i november förra året berättade Linn att paret väntar barn.

Linn Berg om den tuffa kampen med dottern

Nu är det bara dagar kvar tills bebisen är här, och i en video på Youtube berättar den höggravida Linn om den tuffa tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vecka 39 har varit extremt jobbig. Det har varit svårt att vara mamma åt en fyra-åring och samtidigt vara höggravid, hormonell och allting.

Hon fortsätter:

– När Amy är hos mig går hon på dagis tre dagar i veckan, men den här veckan gick hon inte på dagis för att det gick magsjuka och jag ville inte riskera att hon skulle bli smittad av det, och Jimmy jobbade hela veckan. Så jag har varit själv med en galen fyraåring med så mycket energi.

Annons

Linn Berg berättar vidare om problemen med dottern.

– Amy har haft jättemycket problem med sin sömn, hon har fått nattskräck. Det är mycket upp och gå i sömnen och det är mycket som händer på nätterna. Det är nästan som att få en bebis på nytt och gå upp en gång i timmen.

Unga föräldrar-profilen menar att allt detta har lett till att hon känner sig som en dålig mamma.

– Jag kan inte stimulera Amy på den nivån som hon behöver. Då känner jag att om jag inte kan klara av att ta hand om Amy, hur ska jag då klara av att ta hand om Amy och en bebis. Just nu känner jag mig som den sämsta mamman i hela världen, säger hon.

Annons