TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Kenzas blixtändring efter skräckupplevelsen: ”Tvungna”

06 jun, 2019 
Kenza Zouitens ändring
I veckan blev Kenza Zouiten Subosic utsatt för en stalker som stod och väntade på henne utanför hemmet. Nu berättar bloggerskan att skräckupplevelsen tvingade henne att göra en ändring i sista sekund.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Höggravida influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 28, är redo att föda sitt första barn när som helst. Hon och maken Aleksandar Subosic, 34, väntar otåligt på sonen som var beräknad att komma till världen i söndags. Men en händelse i hemmet tidigare i veckan har fått paret på helt andra tankar. I ett inlägg på sin blogg berättade Kenza Zouiten om skräckupplevelsen.

”Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde…. Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan. På min gata”, skrev Kenza i ett inlägg på bloggen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon berättade även att mannen hade ringt maken Aleks hela 32 gånger under dagen, i tron om att det var Kenza han kontaktade. På eftermiddagen kom ett meddelande om att mannen stod utanför makarnas hem och väntade på bloggerskan.

Annons

”Aleks fick tag på honom runt hörnet nu ikväll och vi kunde ringa polisen som tog in honom. Han erkände för polisen att han är “kär” i mig och på mobilen fanns massa bilder på mig. Mig och gravidmagen. Fyfan. Jag bröt ihop totalt”, skrev hon i inlägget.

Kenza Zouiten tvingas ändra i podcasten efter incidenten

I inlägget från gårdagen skrev Kenza Zouiten att skräckupplevelsen satte djupa spår i henne.

Jag känner mig så utsatt och så fruktansvärt rädd. Och arg, arg för att detta stressat upp mig och gett mig kramper i magen medan jag bara borde gå omkring här lugn och avslappnad och invänta min bebis”.

”Vi var tvungna att klippa bort en del av avsnittet i sista sekund pga att situationen vi pratade om eskalerade till polisutredning, därav kortare avsnitt. Sorry för det!”, skriver hon i inlägget.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons