Artikeln innehåller reklamlänkar

Höggravida Kenzas besvikelse efter läkarens ord: ”Omtumlande”

Gravida Kenza Zouiten om oron

Höggravida Kenza Zouiten Subosic har nu gått en vecka över tiden och väntar otåligt på att få träffa sin son. I ett inlägg på sin blogg skriver hon att den sista delen av graviditeten har varit riktigt tuff.

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 28, väntar sitt första barn ihop med maken Aleksandar Subosic, 34. Sonen var beräknad att födas söndagen den andra juni, men till den blivande mammans stora besvikelse ligger barnet ännu tryggt i magen.

Tidigare i veckan trodde hennes fans att pojken äntligen var på väg ut. Detta efter att Kenza inte uppdaterat sina sociala medier-kanaler på 20 timmar. Men i ett inlägg på Instagram berättade hon senare att hon fortfarande är gravid.

Ingen bebis än. Jag kommer att berätta när han är här, oroa er inte”, skrev hon på sin Instagram story.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Kenza Zouiten Subosic att den sista tiden som gravid har varit tuff och att hon i torsdags trodde att det var dags för förlossning.

”Idag är vi 6 dagar förbi BF och de senaste två dagarna har varit minst sagt omtumlande. På torsdag kväll började jag få riktigt smärtsamma värkar och det höll på hela natten med 4-5 min mellanrum, för att sedan……stanna av”, skriver hon i inlägget.

Kenza Zouiten Subosics besvikelse efter värkarna

Bloggerskan berättar vidare att hon och maken Aleksandar Subosic åkte till sjukhuset senare den dagen – men att det visade sig vara falskt alarm.

”Vi var inne på förlossningen (vi åkte in pga för lugn bebis) under natten där de även kunde konstatera att det hade startat men då jag knappt öppnat mig något så åkte vi hem och fortsatte hemma med värkarna. En värk var så smärtsam att jag från ingenstans var tvungen att kräkas. Och sen där på morgonen slutade värkarna”.

Kenza Zouiten Subosic har endast upplevt sammandragningar med molvärk sedan dess och nu väntar hon otåligt på att sonen ska födas. Att ha gått en vecka över tiden verkar ha tagit hårt på bloggerskan.

”Detta tog lite hårt på mig för jag trodde verkligen att det var dags och jag var så redo, men antar att min kropp tar lite längre tid på sig att starta upp. Visste inte detta men det är tydligen inte ovanligt med sån utdragen latensfas sa dem, kan pågå i flera dagar med värkar som kommer och går”.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN