TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Höggravida Kenzas oro – 5 dagar efter beräknat förlossningsdatum

07 jun, 2019 
Gravida Kenza Zouiten om oron
Höggravida Kenza Zouiten Subosic var beräknad att föda i söndags. Nu berättar hon om den stora oron för att den lilla inte ska kika ut på ett tag.
Annons
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”Brand logo
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”

Kenza Zouiten Subosic, 28, väntar sitt första barn ihop med maken Aleksandar Subosic, 34. Makarna väntar en son som var beräknad att kika ut i söndags. Men än har sonen inte gjort några tecken på att han vill ut. Så fort Kenza inte uppdaterar sina sociala medier tror följarna att en förlossning är på gång, och men efter en tystnad på nästan 20 timmar informerade hon de om att ingen bebis är på väg än.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

In gen bebis än. Jag kommer att berätta när han är här, oroa er inte”, skriver hon på sin Instagram story.

Men nog är Kenza redo att bli mamma nu. I ett inlägg på bloggen berättar hon hur det känns att ha gått över tiden.

Och så blev det en till graviduppdatering ändå! NU får vi hoppas att denna är sista. Åh vad jag inte hoppas att det blir en vecka 42 haha”, skriver Kenza i inlägget.

”Ser ut att spricka när som helst”

Hon mår bra, men känner dock en av oro över att behöva bli igångsatt – om det nu blir så.

Annons

Jag mår bra fysiskt men psykiskt börjar det bli liiiite tufft kan jag erkänna. Ni vet ju min oro och det som känns jobbigast är tanken på att gå hela vägen till den 17e och bli igångsatt”, skriver hon och fortsätter:

”Det är 11 dagar till…. Huden börjar bli så spänd nu också och jag har fått små bristningar runt mitt gamla navelpiercinghål som ser ut att spricka när som helst.

Skräckupplevelsen i hemmet

Mitt i bebisbubblan, för bara dagar sedan, var Kenza med om en hemsk upplevelse. En stalker hade sökt upp hennes adress och befann sig utanför hennes hem.

”Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde…. Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan. På min gata”, skrev Kenza i ett inlägg på bloggen.

Mannen blev sedan omhändertagen av polis.

FOTO: TT, Instagram

Annons