Höggravida Félice Jankells ord – dagar innan förlossningen

Félice Jankell om längtat efter sitt första barn

Skådespelaren Félice Jankell går i väntans tider med pojkvännen Nils Tham.
Nu delar hon med sig av sin längtan efter sitt första barn.
”Kom nu!” skriver hon på Instagram story.

Félice Jankell, 27, har växt upp vid sidan av rampljuset då hon är dotter till programledaren och journalisten Annika Jankell, 57, och skådespelaren Thorsten Flinck, 58. Tillsammans med lillasyster Happy Jankell, 25, växte hon upp med sin mamma och idag har båda systrarna valt en karriär som skådespelare.

I början av 2019 började Félice kopplas ihop med H&M-arvingen Nils Tham, 34, och i somras avslöjade skådespelerskan att paret väntar barn ihop.

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt och djupt som man ännu inte mött… Där inne lever en 5 månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant liten varelse)! Tänk vad vi är många som längtar efter dig! Tänk att i november så kommer DU och tänk att jag då får kalla mig för din mamma!”, skrev skådespelaren på Instagram.

Gravidavslöjandet hyllades i Félice Jankells kommentarsfält och bland andra mamma Annika Jankell uttryckte sina känslor:

”När ens barn ska få barn… herregud… nu förstår jag precis vad alla mor- och farföräldrar talar om när de beskriver den euforiska lyckan över sina barnbarn. Orden räcker inte till att beskriva alla varma känslor”.

Félices uppmaning till bebisen

Félice Jankell och Nils Tham går nu i väntans tider. I mitten av oktober la Félice ut en bild på paret från röda mattan och kärleksförklarade pojkvännen – men gav honom samtidigt en liten pik angående parets kommande barn.

”Han är det finaste jag vet! (Inom fyra veckor det näst finaste – men det är då! Nu är nu!)”, skrev Félice på Instagram följt av tre emoji-hjärtan.

På sin Instagram har Félice även delat med sig av sina känslor efter en babyshower som systern Happy Jankell anordnat – och avslöjade dessutom den första bokstaven i sin kommande bebis namn.

”Må vara en hormoniell tornado från topp till tå – men känner mig just nu som en 14-åring som knockats av kärleken för första gången! Vilken sagofé till syster jag har, och vilken armé av kärlek lilla W kommer få vila under. Wow wow wow”.

Félice Jankell är beräknad att föda i november och förlossningen närmar sig. I en video på sin Instagram story, där Félice filmar sin gravidmage, delar hon nu med sig av sin längtan efter sitt första barn.

”Ja ja, jag förstår. Det är varmt och mysigt där inne? Men här på utsidan kan vi ju ha det så kul! Tillsammans! Kom nu!”, skriver Félice på Instagram story.

FOTO: TT/Ola Axman, TT/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!