LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Höggravida Ellen Bergströms oro inför förlossningen

19 mar, 2020 
Gravida Ellen Bergströms stora oro inför förlossningen
Ellen Bergström och Niclas Lij väntar sitt första barn, och Ellen har tidigare uttalat sig om rädslan för komplikationer under graviditeten.
Nu har en oro väckts till liv hos komikern.
Annons

Videon kunde inte hittas

Hösten 2019 avslöjade komikern och skådespelerskan Ellen Bergström, 30, att hon och Bachelor-profilen Niclas Lij, 33, väntar barn. Den väntade dottern är deras första gemensamma barn och Ellen har tidigt känt en rädsla över komplikationer som kan uppstå under en graviditet.

– Det är klart att man är rädd att något ska hända. Just eftersom att bebisen är i magen och inte utanför, så kan man ju inte se, om man inte är på ultraljud dagarna i ända, sa Ellen Bergström till Hänt och fortsatte:

– Men allt har sett bra ut, så det känns jättebra.

Ellen Bergström och Niclas Lij Elle-galan
Ellen Bergström och Niclas Lij Elle-galan, 2020. FOTO: Eero Hannukainen/TT

Ellens ord om nya rädslan

Under rådande omständigheterna i Sverige med Coronaviruset så har Ellens rädsla återigen tittat ut från garderoben. Därför har hon valt att uppmana sina grannar att använda handsprit, något som hon även delat med sig av.

Annons

I hissen i sitt hus har hon satt upp en lapp tillsammans med en flaska handsprit. På lappen står det: ”Varsågoda, lite handsprit innan ni trycker på knappen. Ta hand om er! /Ellen”.

Idén att dela med sig av en liten flaska handsprit i hissen kom som ett tips från en följare.

”Det här är ett superbra tips som jag fick från en följare! Handsprit i hissen. Så nu sitter denna i vår hiss. Jag tog en liten flaska och fyllde på från en stor handsprit jag har”, skriver Ellen till sin bild på Instagram.

Vad som ligger och gror längst bak hos Ellen framgår i slutet av texten. Hon fortsätter:

”Kanske skulle skrivit ‘efter ni tryckt på knappen’ men ja, folk får göra som de vill! Jag går i alla fall lös på handspriten. Vill inte ha influensan när jag ligger och förlöser en unge! Ta hand om er!! Kram”.

”Kanske man glömmer”

Helt förståeligt att rädslan väcks till liv ännu mer när hon snart ska föda hennes och Niclas gemensamma dotter.

Ellen har även lagt till att hon självklart tycker att det är 100 ggr bättre att tvätta händerna. Men poängterar att om personer i huset exempelvis ska slänga soporna så finns det ingen möjlighet att på vägen dit tvätta sig. ”Så kanske man glömmer och petar sig i ansiktet”, tillägger hon. Klokt!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons