Höggravida Ellen Bergström ryter ifrån

Ellen Bergström

Ellen Bergström går i väntans tider.
Men nu ryter den höggravida skådespelerskan och influensern ifrån efter flera kända profilers märkliga uppmaning.
"Det är inte 'så det ska vara'", skriver Ellen på Instagram.
Allt om Ellen Bergström
Slå på ljud

Niclas Lijj, 34, hittade aldrig sin drömtjej då han sökte efter den stora kärleken i TV4:s Bachelor 2017. Istället föll han pladask några månader senare då han stötte på influensern, komikern och skådespelerskan Ellen Bergström, 30, på en nattklubb.

– Vi träffades på en nattklubb. Rättare sagt på ett speed-dejting event. Jag var med på skoj och Niclas skulle agera “dejt-proffs” och ge tips till dejtarna”, har Ellen sagt om hur hon träffade Niclas.

Sedan dess har kärleken mellan dem blommat och inte sällan visar de stolt upp livet tillsammans på sociala medier.

“Två halva människor blir en hel. Två hela människor blir en oändlighet.”, har Niclas skrivit om kärleken till sin Ellen i ett inlägg på Instagram.

Ellen Bergström ryter ifrån

Och så förra året avslöjade Ellen att hon och Niclas väntar sitt första barn. I vloggen Gravid vecka för vecka har man kunnat följa Ellens med- och motgångar under hela graviditeten.

Efter att coronakrisen lamslagit Sverige väljer Ellen nu att lägga upp ett inlägg på Instagram där hon kritiserar de många influensers som hon menar uppmanar sina följare till att stilla rastlösheten i karantäntid med alkohol.

“Jag har uppmärksammat och även fått skickat till mig att många influencers romantiserar att dricka alkohol och hashtaggar det med karanänlife.“, skriver hon i inlägget och fortsätter:

“Det här är inte ett sätt att trycka till de som har gjort det, alla får göra som de vill! men jag vill bara flika in och påminna er om att det är inte ‘så det ska vara’. Det är inte coolt och oron försvinner INTE av att dricka. tvärtom..” 

Hyllas av kändisarna

Vidare fortsätter Ellen sitt inlägg med att uppmana sina följare om att tipsa varandra om saker man kan göra istället för att dricka alkohol och avslutar sitt inlägg med ett “ta hand om er”.

Nu hyllas den höggravida influensern av flera kända profiler för sitt inlägg.

“Du är fantastisk Ellen och din röst är viktig. Tack”, skriver Nemo Hedén som främst är känd från den egna podcasten Nemo möter en vän.

Även Unga mammor-profilen Elinor Bjurström uppmärksammar inlägget med att följa Ellens uppmaning – och tipsar om vad man kan göra istället för att dricka:

“Kolla serier, laga god mat, prata i telefon med gamla vänner, möblera om, rensa i skåp, måla, ta ett långt bad”.

FRÅN FÖRSTASIDAN