LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Höggravida Ellen Bergström i tårar efter händelsen

09 mar, 2020 
Ellen Bergström och Niclas
Om bara ett par veckor blir Ellen Bergström och Niclas Lij föräldrar till en dotter.
I en ny video brister Ellen ut i tårar efter en händelse med pojkvännen.
– Det är för mycket känslor, säger hon.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

I höstas avslöjade Ellen Bergström, 30, att hon och pojkvännen, tillika Bachelor-profilen, Niclas Lij, 33, väntar sitt första barn. De senaste månaderna har varit rejält händelserika och känslosamma för paret, som nu förbereder sig inför den stora livsförändringen.

För ett par veckor sedan la Ellen upp en video på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka där hon gjorde ett ultraljud i 3D. Tv-profilen brast ut i tårar när hon för första gången fick se sin dotter.

– Hon är jättesöt, sa hon och strök bort ett par tårar.

Gravida Ellen Bergström i tårar

Nu närmar sig förlossningsdatumet med stormsteg och den 14 april beräknas den lilla flickvän komma till världen. För att förbereda sig inför den stora dagen har Ellen Bergström och Niclas Lij tittat på ett par förlossningsvideor tillsammans, vilket följarna får se i en ny video på Youtube-kanalen.

Det är Sanna Brådings förlossningsvideo som Ellen reagerar starkast på och mer specifikt stunden då Sanna upp sitt nyfödda barn på bröstet.

Annons

– Men gud!, säger hon och torkar bort tårarna.

– Jag blir jättekänslig, förklarar hon.

Även Niclas Lij blir märkbart berörd av videon.

– Jag fick rysningar i hela kroppen när jag fick se bebisen. Shit vad sjukt att se det där, säger han.

Tuffa kampen under graviditeten

Ellen Bergström har svårt att samla sig när hon inser att hon och pojkvännen om bara ett par veckor ska få uppleva en förlossning själva.

– Jag är inte ledsen, det var bara mycket känslor, jag vill inte se mer nu. Det är för mycket känslor, säger hon och fortsätter sedan:

– Jag kan fortfarande inte fatta att jag har ett barn i magen, att det ska ut, att vi ska bli… alltså jag kan inte få in det i huvudet, jag försöker varje dag försöka inse det men det är så jäkla svårt. Hur livet ska bli, hur det kommer vara här hemma, säger Ellen Bergström.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons